Grönbergin murhan motiivista monenlaista huhua


Räppäri Einárin alias Nils Grönbergin murhasta on liikkeellä monenlaista teoriaa ja huhut ovat kovanpuoleisia. Joissakin väitetään jopa, että Grönberg olisi aiemmin maksanut jostakin murhasta, ja nyt tämä murha oli kosto tuosta maksetusta murhasta.

Grönberg kyllä liikkui ns. gangsterimaailmassa; saattoi vetää silloin tällöin kokaiinia ja sen sellaista, mutta hän ei varsinaisesti ollut sellainen oikea gangsteri. Kunhan nyt vähän imi biiseihinsä vaikutuksia tästä gangstamaailmasta. Grönberg oli saanut oikeudessa pikku nuhteita pienistä huumausainerikoksista ja kortitta ajosta, mutta nämä ovat lähinnä satulan haisteluun verrattavia juttuja.

Tietty voidaan kysyä, että eikö ole melkoista itsemurhaa pörrätä ja kaveerata Tukholman pahimpien gangsterijengien kanssa, itsekin löisin vetoa lyhyen elämän puolesta.

Murhan motiivi on kuitenkin toistaiseksi vain arvailua, mutta jollain tavalla se liittyy siihen aiempaan kidnappaukseen ja ns. Vårbyn mafian suureen oikeudenkäyntiin. Mitään sellaista ei ole tullut esille, että hän olisi maksanut jostain murhasta.

Grönberghän ei itse kertonut poliisikuulusteluissa kidnappauksestaan juuri mitään. Räppärit Haval ja Yasin Byn olivat tämän kidnappauksen takana ja toteuttajana tuo Vårbyn mafia. Kun suuressa Vårbymafian oikeudenkäyntiryppäässä käsiteltiin Grönbergiin liittyvää kidnappausta, niin hän ei itse saapunut paikalle käräjille. Tästä, ja Vårbyn isosta oikeusryppäästä oli tulossa ensi viikolla hovioikeuden käsittely ja Grönbergin oli tarkoitus olla siellä todistajana tai kuultavana. Hänet oli määrätty poliisin toimesta noudettavaksi hovin istuntoon.

Se on kuitenkin varmaa, että Grönberg on tietänyt alamaailman säännön, että vasikoinnista lähtee henki, eikä ole kertonut poliisille missään vaiheessa mitään oleellista liittyen tuohon omaan kidnappaukseen tai varsinkaan mihinkään muuhun juttuun.

Vähän sieltä täältä on tullut ilmi, että Grönbergiä on uhkailtu viime aikoina kovanpuoleisesti ja hänen ”päiviään on laskettu” kuin joulukalenteria avatessa. Tapporahaakin oli tiettävästi luvattu.

Kuten sanottu, niin motiivi ei ole vielä tiedossa. Toisaalta, näissä piireissä motiivi voi olla ihan mikä tahansa. Ei motiivin tarvitse välttämättä olla mikään syväfilosofinen perustelu, vaan motiiviksi riittää ihan mikä tahansa aivan mitätön juttu.

Joka tapauksessa, yhteiskunta on melko heikoilla, jos pari päivää ennen Svean hovioikeutta asianomistaja tapetaan keskellä kylänraittia.

 

58 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan
Kukavaan
28.10.2021 16:29

Ilta-Sanomat julkaisi 28.10.2021 uutisen ”Aftonbladet: Teinipoika on tunnustanut olleensa osallisena räppäri Einárin murhassa”.
Sana ”teinipoika” kuuluu samaan luokkaan kuin ”eno”. Nämä ovat niitä sanoja, joita käytetään suvakkien suojelukohteista.

liisa.kettu
liisa.kettu
23.10.2021 20:17

Hs mediassa tänään ruotsalaisia alan ihmisiä tutkijoita oikein, sanoivat tämän olevan alakultuuri ilmiötä jolle ei oikeastaan voi mitään, jengissä sattuu, joku sanoo väärin tai jotain, joku hommaa aseen, joku käy kuskiksi, joku ampuu päähän tai rintaan jne. tälle ei siis oikein voi mitään, alakultuuri on kultuurin laji 😉 Tuli mieleen pohjustetaanko jutulla tulevaa suomelle, vaiko onko tarkoitus pehmentää tuomiota, tekijöiden suojavärikö vai pelko jotta tuomiot aiheuttaa vaan lisää tappamisia kultuuria siis, pelätään ehkä jotta räpätit alkaa tappaa valkoisia ihan huvikseen ja tuosta saa fiboja kunniaakin .HS kertoi jotta stokiksessa on ainakin 30 jengiä jotka taistelee huumemarkkinoista ja noillekaan ei sitten taida mitään mahtaa alakultuuria huumekauppa on jos mikä, pöyristyin 😉

Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.10.2021 20:43
Vastaa...  liisa.kettu

Epämiellyttävä tosiasia on, että tämä on matalan intensiteetin sisällissotaa johon voi vastata vain sotilaallisilla toimenpiteillä sekä niiden jälkiselvittelyillä laajamittaisine oikeudenkäynteineen.

Koska ruotsalaisista ei enää ole sellaiseen, he eivät voi tehdä mitään.

Terojengien Tero
Terojengien Tero
23.10.2021 14:25

Ulf Kristersson, Moderaterna, tänään:

”Hallitus sanoo että he nostavat rangaistuksia mutta todellisuudessa he eivät tee mitään. Kriminellien jengien terrorismiin pitää vastata TERRORILAINSÄÄDÄNNÖN täydellä voimalla.”

(”Regeringen säger att de skärper straffen, men i verkligheten gör de ingenting. De kriminella gängens inhemska terror måste mötas med den fulla kraften i terrorlagstiftningen.” (SVT))

Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.10.2021 16:25
Vastaa...  Terojengien Tero

Samanlainen näennäispuuttuminen riksseuraamuksiin nähtiin joitain vuosia sitten meilläkin, kun lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten maksimituomioita korotettin.

Jussi Halla-ahokin huomautti tuolloin touhun olevan silkkaa silmänpalvelua:
vaikka maksimituomio olisi 100 vuotta mutta minimi yksi vuosi, ovat tuomiot poikkeuksetta lähempänä minimiä;
tärkeintä on, että alle kahden vuoden tuomiot voidaan antaa ehdollisina.

Jos haluttaisin koventaa seuramuksia, korotettaisiin minimirangaistuksia;
toisaalta silloin Demla-tuomioistuimet alkaisivat vain vapauttaa rikollisia perusteella ”näyttö ei riitä tuomioon”, vaikka tekijä olisi saatu kiinni itse teosta.

Mötääh
Mötääh
23.10.2021 13:18

Todella surullinen tapaus.
Tämä äijä se mesoaa teidänkin palstalla???

https://www.adressit.com/me_sanomme_rasismille_ja_vihapuheelle_selkeasti_ei_kay

Suomi Finland
Suomi Finland
23.10.2021 09:17

Miten mafioista päästään eroon?

Hannu Salama ei riitä. Pitää olla Hannu KaksoisSalama.

Valitettavaa, mutta näin on. Tällä kertaakin tarvitaan valiojoukkoa. Rodusta riippumatta valiojoukkoon tarvitaan voimakas halu elää valtiossa, jossa ei ole mafioita.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.10.2021 12:51
Vastaa...  Suomi Finland

Totta.
Ja koska meistä ei sellaiseen ole, on osamme kadota historiaan kuten ostrogootit, vandaalit, burgundit ja monet muut niin elinvoimaiset kansat, jotka helppo elämä veltostutti kykenemättömiksi puolustamaan omaa olemassaoloaan.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.10.2021 13:46
Vastaa...  Qroquius Kad

Tässä meni nyt kuppi nurin. Nyt on aika alkaa verkostoitumaan muutenkin kuin vain kommentoimalla.

Täytynee hakeutua kansallismielisiin porukoihin ihan fyysisesti. Pitää olla valmis näyttämään, ettei vasemmisto muuta Suomea Ruotsin kaltaiseksi mafiavaltioksi.

Jollei kohta ala poliitikoilta kuulua ideoita kuinka he aikovat johtaa Suomea niin, ettei mafiat pesiydy tänne, täytyy tehdä jotain ihan muuta kautta.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.10.2021 16:30
Vastaa...  Suomi Finland

Niin sitähän mä juur tarkotin, sanoi Janne Kivivuori.
Että ei mikään miksikään muutu julistamalla, että jonkun pitää tehdä jotain.

Jos haluat saada jotain tapahtumaan, sinun on tehtävä se itse.
Onnea yritykseen. Ei tule olemaan helppoa.

Puhun kokemuksesta:
kuuluin 1990-luvun jälkipuoliskolla Väinö Kuisman ”Isänmaallinen Oikeisto ry.” -järjestöön ja tein parhaani kerätäkseni kannatuskortteja puolueeksi rekisteröitymiseksi.

Jopa se oli suomalaisille aivan liikaa.
Kannatuskortin täyttäminen.

Ruotsi jää henkiin
Ruotsi jää henkiin
23.10.2021 19:21
Vastaa...  Qroquius Kad

Onneksi Ruotsissa on paljon vandaaleja, vrt. ”vandalism”, hehe.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.10.2021 19:34

Vandaalit saivat ansaitsemattoman pahan maineen Rooman ryöstöstä vuonna 455, vaikka he todellisuudessa käyttäytyivät poikkeuksellisen hyvin:

Rooman kaupunginportit avattiin paavi Leo I:n vaikutuksesta vandaaleille kuninkaansa Geiserikin annettua sanansa, etteivät he tapa, raiskaa eivätkä tuhoa sellaista mitä eivät ryöstä.

Sana myös pidettiin;
ryöstön yhteydessä tapahtui totta kai tuhoamista, raiskauksia ja tappoja, mutta ne olivat kurittomuusilmiöitä.

Vandaalien niskaan kaatui silti aiheeton mainehaitta, joka vaikuttaa vielä vuosisatoja heidän historiaan katoamisensa jälkeen.

Virhe
Virhe
24.10.2021 18:50
Vastaa...  Qroquius Kad

Vantaalaiset ovat heimona edelleen olemassa, tosin karkoittivat pahimmat pukarit Korsoon.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
23.10.2021 08:43

Voiko Ruotsin tapauksessa puhua yhteiskunnasta perinteisessä mielessä enää ollenkaan 🤔🤔

Alamäki
Alamäki
23.10.2021 07:53

Toivottavasti Ruotsin poliisi ei sössi ja toivottavasti rikoksen ratkaisuprosentti on korkeampi kuin polkupyörävarkauksien 0,5%.

Paikalta on nähty kahden noin 170cm tyypin juoksevan karkuun, voivat hyvinkin olla 13-14- vuotiaita kloppeja jotka on ostettu rahalla.
Ruotsin Moderaterna ehdottaa että rangaistusikä laskettaisiin 15 👉🏿 13 ja se on sekä järkevää että akuuttia. Plus kaikenlaiset alennukset pois.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.10.2021 09:34
Vastaa...  Alamäki

Sitten on vaarana, että rikolliset pestaavat vielä nuorempia. Ja suvakit karjuvat enemmän kurkku suorana välittömän vapautuksen puolesta ja kukaan ei joudu minkäänlaiseen vastuuseen mistään. Paitsi vihapuhujat.

Mafiarikollisuuden käsikassarana toimiminen pitäisi olla ankarasti rangaistavaa vauvasta vaariin. Ilman poikkeuksia. Rangaistusikä on suunniteltu ihan erilaisiin yhteiskunnallisiin oloihin.

Mafiarikollisuuden palveleminen on helposti osoitettavissa ihan rikoksen luonteen muodossa. Kukaan kymmenvuotias ei saa päähänsä tuosta vaan mennä ampumaan jotain oikeusjutun todistajaa kuoliaaksi keskellä kylää.

Orten
Orten
23.10.2021 11:22
Vastaa...  Suomi Finland

Jos Moderaatit ehdottavat että rangaistusiän alaraja lasketaan vauvaikäisiin niin se ei mene eduskunnassa/riksdagenissa läpi. Jos menisi niin poliisin olisi pakko alkaa ratsata synnytyslaitoksia ja päiväkoteja, hehe. Pientä rajaa.

13 saattaa mennä läpi mutta suurella porulla tietenkin, ”Pelastakaa Lapset”, UNICEF jne. Hyvä niinkin jos 13, jatketaan siitä sitten alaspäin jos/kun tarve vaatii. Keharien kehitys on aikaansa edellä mitä tulee rikollisuuteen mutta se ei välttämättä tarkoita sitä että he tajuavat mitä tekevät. Luultavasti eivät.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.10.2021 13:50
Vastaa...  Orten

Mafiahommat pitää katsoa eri seulan läpi. 13 voisi olla alkuun riittävä nöyryytyshommien kuriin saamiseksi.

Itkekööt Unisefissä vaikka maailman katkerinta itkua.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.10.2021 16:35
Vastaa...  Suomi Finland

Pienen James Bulgerin murhan yhteydessä mainittiin Britanniassa olevan mahdollisuus tuomita jopa 10-vuotias aikuisen tavoin, jos voidaan osoittaa tämän ymmärtäneen tekonsa rikollinen laatu.

Tässäkin tapauksessa tekjät pääsivät tuomion kirjainta lievemmin seuraamuksin:

https://fi.wikipedia.org/wiki/James_Bulgerin_murha

Suomi Finland
Suomi Finland
23.10.2021 17:30
Vastaa...  Qroquius Kad

Jostain syystä sanasta venables tulee automaattisesti mieleen sana venom lähinnä kalkkarokäärmekontekstissa. Siis ihmiskalkkaroa tässä meinaan.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.10.2021 18:28
Vastaa...  Suomi Finland

Sellainen myrkyllisen lieron fiilis itsellenikin nimestä tulee.

einari narinari
einari narinari
22.10.2021 23:35

-Ihan Oma Vika-
jos ei järki saa tajuamaan miten vaarallinen paikka ruotsin alamaailma on rikkaalle valkoselle ruotsalaiselle, ilman omaa aseistautunutta jengiä takana niin silloin on kohtalonsa ansainnu.

Finsk Logik
Finsk Logik
23.10.2021 07:28
Vastaa...  einari narinari

”Kohtalonsa ansainnut”? Olipas ilkeästi sanottu, jätkä on 19v.

Tupe
Tupe
22.10.2021 22:42

Joka tapauksessa, yhteiskunta on melko heikoilla, jos pari päivää ennen Svean hovioikeutta asianomistaja tapetaan keskellä kylänraittia.
…….

Ruotsi on ’romahtanut maa/valtio’, hallinto ei ole enää vallassa vaan rikollisjoukkiot. Ruotsi on Euroopan Libya/Somalia/Irak sillä poikkeuksella, että kansalaiset ovat itse sitä halunneet ja hallinto on sellaista kansalle järjestänyt (ja samalla kerännyt itselle kymmenien miljoonien omaisuuden matu-busineksessa)

Suomessa sama tulee n. 10 v viiveellä. Tanskassa heräsivät ja laittoivat matu-vallankumoukselle stop:n.

Löhvenin testamentti
Löhvenin testamentti
23.10.2021 11:33
Vastaa...  Tupe

Löhven ja Löhvenin hallitus tullaan muistamaan erityisesti kolmesta asiasta:

-”Minun Eurooppani ei rakenna muureja!”/165.000 maahantunkijaa 2015 plus omaiset
– afgaanien paniikinomaisesta erikoiskohtelusta lukiohömpötyksineen
– ampumisten ja puukottamisten maailmanennätyksestä länsimaisessa civilisaatiossa

juhaII
juhaII
22.10.2021 21:59

Eikös tämä ole tyypillinen ”ilmojen päästö” todistajasta?

Vai onko se liian karua koristeellisessa jargonissa, jolla ”pyöristetään kulmia” ”Humanitäärisessä suurvallassa” ja ollaan syvästi loukkaantuneita kun anglosaksit TV-reality jutun Ruotsista.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
22.10.2021 21:26

Oli miten oli, mutta niin oli että jotenkin oli.
Nytpä Einari se
enää ei narise!

ghw
ghw
22.10.2021 21:07

”Joissakin väitetään jopa, että Grönberg olisi aiemmin maksanut jostakin murhasta, ja nyt tämä murha oli kosto tuosta maksetusta murhasta.”
Epäilen. Jos se olisi ollut kykenevä tuommoiseen, niin eiköhän se olisi jo tapattanut sieppaajansa ja niiden perheenjäsenet? Tosin, eipä se nyt ihan järjen jättiläiseltä vaikuta. Palloilee kaikessa rauhassa Tukholmassa vaikka tietää, että henki on lähdössä. Ihmettelen myös poliisin toimintaa. Kyllähän nekin tiesi, että tuo on vaarassa, mutta eivät tehneet mitään turvatakseen sitä. No, eipä noissa piireissä järki tunnu muutenkaan päätä pakottavan.

Valkoviha ja Kateus
Valkoviha ja Kateus
22.10.2021 20:53

Perussyynä teloitukseen (10 luotia päähän ja rintaan 1,5 m päästä) oli KATEUS ja VIHA VALKOIHOISTA RUOTSALAISTA KOHTAAN.

Einár kertoo laulussa ”Unge Med Extra Energi” kun hänet kidnapattiin ja häntä nöyryytettiin seksuaalisesti (ja häneltä yritettiin kiristää 3 milj. kr):

”Ey, man lurade mig fint och fick allt att vara chill
Sen när jag kom dit, de hade ordnat upp allting
Ey, fegisar, de hatar på en svenne, uh
De hatar att se han i dessa gränder, uh
Har mer än de och alla deras vänner, uh”

einari narinari
einari narinari
22.10.2021 23:00

Nii mitä sanoo!? ei varmaa kovin moni isaa tälla palstalla sanaakaan Ruotsia. Kirjota suimeks se jos sä sen haluut suomalaisille kertoa!

Risto
Risto
23.10.2021 00:44
Vastaa...  einari narinari

Tässä tarkka suomennos: Joumäään. Tsikaago.

Käännös
Käännös
23.10.2021 07:39
Vastaa...  einari narinari

”Narauttivat minut hienosti ja kaikki oli muka OK,
Kun tulin paikalle, kaikki oli järjestetty,
Raukkamaiset tyypit, he vihaavat ruotsalaisia,
Vihaavat nähdä ruotsalaisen näillä kujilla,
Minulla on enemmän kuin heillä ja heidän ystävillään.”

Matti Hyyryläinen
Matti Hyyryläinen
22.10.2021 20:06

Ruotsalaiset ovat aina olleet kauppiaita enemmän kuin sotureita..siinä missä tanskanmaalta ja norskeista lähti liikkeelle väkivaltaisia viikinkejä..sveanmaan sävyisät kauppamiehet-varjagit-olivat enemmän kiinnostuneita kaupankäynnistä..tilanne näkyy tänäkin päivänä..ruotsalaiset eivät kertakaikkiaan osaa pitää puoliaan vaan ovat ressukoita omassa maassaan..on erittäin mielenkiintoista miten pitkälle ruotsalaiset suostuvat nuolemaan ulkomailta saapuneiden perseitä..varmaan hamaan tappiin kunhan halpatyö sujuu ja kauppa kannattaa.
Tanska ja Norja ovat oletettavasti aivan eri maata..siellä on jorma otsassa ja se tarkoittaa että meininki muuttuu ?..Suomi on toistaiseksi kysymysmerkki..täällä keskitytään olennaiseen eli pelataan kynttilänvalossa Afrikan Tähteä ja muistellaan Vanhasen Tatua..

Qroquius Kad
Qroquius Kad
22.10.2021 20:23

Kyllä ne ruotsalaiset viikingit (”varjagi” on slaavien heille antama nimitys) olivat aivan yhtä väkivaltaisia ja valloitushaluisia kuin norjalaiset ja tanskalaiset:

perustivat Laatokan eteläpuolelle Holmgårdin siirtokunnan ja etelämmäs Könagårdin. Ensinmainittu slaavilaistui Novgorodiksi ja jälkimmäinen Kiovaksi, joka kantoi nimeä Kiovan Rus ja oli Imperialistisen Roistovaltio Ryssän ensimmäinen kehitysvaihe;
ruotsalaisten viikinkien perustama siis.

Myöhemmissä sodissaankin ruotsalaiset olivat Kunnian Kentillä mukana siinä missä suomalaisetkin. Heidän nykytilanteensa johtuu 200 vuotta jatkuneesta rauhankaudesta ja liiallisesta hyvinvoinnista, jotka ovat veltostuttaneet entisen soturikansan kykenemättömäksi puolustamaan itseään ja maataan.

Ei kai nyt sentään
Ei kai nyt sentään
22.10.2021 18:30

”Vasikoinnista lähtee henki” Itseen kohdistuvasta rikoksesta kertominenko on muka vasikointia? Sepä kuulostaa mainiolta. Vasikointi on ennen tarkoittanut, että ilmiannat rikoskumppaneitasi tai muita laitapuolen elinympäristösi konnuuksia oman edun tai muun syyn vuoksi.

Tsamboo ja aloha
Tsamboo ja aloha
24.10.2021 18:55

Virkanilkin polttaminen ei koskaan ole vasikointia vaan jokaisen kansalaisen kunnia-asia,
paitsi jos virkailija kuuluu omaan kängiin.

timo
timo
22.10.2021 17:46

Tänään Einar. Milloin sinä? Sitä on mukava arvuutella kivojen kahvihetkien lomassa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
22.10.2021 20:26
Vastaa...  timo

Ein Kugel kam geflogen. Gilt’s mir oder gilt es dir, Mein guter Kamerad?

Niilo Niinimäki
Niilo Niinimäki
22.10.2021 17:09

Mitä tuollaisesta paskasta voi muuta seurata kuin ikävä loppu. Eikö niin ohisalo, että kannabis ja muut huumeet vapaaksi suomessa?Kouluihin lisää kuraattoreja, psykologeja ja tulkkeja.

Mennyt maailma
Mennyt maailma
22.10.2021 16:58

Oikeastaan tämä uutinen ei herätä minussa mitään tunnereaktiota, kuin aamupaskalla käynti, se on hyvä suorittaa.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
22.10.2021 16:57

Einar vaikuttaa tyypiltä, josta pääsi eroon sulkemalla radio tai telkkari. Mutta entä gangstakulttuuri lieveilmiöineen. Miten paeta lisääntyvää väkivaltaa, jonka kohteeksi joutuvat myös sivulliset? Poliisin mukaan rikollisia jengejä on jo Suomessakin samoin kuin ampumatapauksia, joista on aiheutunut vaaraa myös sivustakatsojille. Minusta tämä ilmiö on todella surullinen, yhteiskuntaa, jossa sain varttua aikuiseksi ei enää ole ja pelkään pahoin, ettei se enää minun elinaikanani palaa. Murheellisinta on, että minun sukupolveni on antanut tämän muka hyvän varjolla tapahtua. Helppo on tuhota, vaikea on rakentaa.

Mennyt maailma
Mennyt maailma
22.10.2021 16:53

Tuo moska on vaarallista noille gagstoille, muutta kuvaa hyvin sitä mistä se on syntyjään.
Tulee eläinmaailman julmat lait ja nuo tuskin ovat ottaneet evoluution viimeistä loikkaa ja jälki näkyy.

Juho
Juho
22.10.2021 16:19

Ei ole mitään syytä ajatella että Einár olisi ollut mikään gansteri tai huumerikollinen. Hän on haittamaahanmuuttajien murhaama hyvä ruotsalaismies. Meillä ei ole mitään konkreettista siihen väitteeseen tueksi että hän olisi ollut mikään alamaailman veikko. Islamilainen haittanarratiivi tätä kuviota mielellään levittää. Nämä jutut hänen alamaailman taustastaan tuskin pitävät paikkansa. Hän oli hyvä ja pidetty ei-muslimi Artisti, jo se on syy likvidointiin. Minulle Einar oli hyvä ruotsalainen mies.

liisa.kettu
liisa.kettu
22.10.2021 15:34

Niinpä, vaikka kyseessä on ns.kermaperse-räpätti, murhan törkeys kertoo ruotsalaisen yhteiskunnan tilasta, poika ei ollut mikään mafiapäälikkö ei sinne päinkään. Politikoille tässä on taas uhon paikka, mutta turhaan yhteiskunta on rakenteiltaan mädättynyt pilalle ja tuo on alkanut aikaa sitten,pelastustuminen vaatii ensin rakenteellisen mtu.tuksen ja siihen kytkyssä olevan korruption purkamisen iso urakka kyllä, paljon väkeä vaihtoon.. Huvittavaa jotta persräpätti ghettokultuuri on suorastaan haettu maahan ja nyt paska leviää kaikkialle, teon röyhkeydellä on varmasti sanomaa myös elitin väellä, onhan kokkeliongelma eliittipiireissä arvatenkin melkoinen ja menee se politikon nessuunkin, pelkoa siis lisää ja risbektiä järjestäytyneelle rikollisuudelle.

6 ällää allah
6 ällää allah
22.10.2021 15:47
Vastaa...  liisa.kettu

Laittaisin myös täällä suomessa vastuuta valtamedialle. On tehty juttuja ns hyväksyvään / suvaitsevaiseen sävyyn koskien matujen omille agendoille. On ollut juttuja matuista kalliissa kuteissa sekä iphonet kädessä, että suomen nuoriso muutoksen edessä. Yms paskaa. Tai että eräskin juttu oli naurettava. Matu tuli suomeen. Ei osannut suomea. Ns asui kirjastossa. Nyt kirjoittaa yli oppilaaksi. 5 – 6 vuoden sisään. Paskapuhetta. Melkoisesti oli rimaa laskettu. Harrastaa räp musiikkia. Oli juttu hs vuosi pari sitten.

Juho
Juho
22.10.2021 16:33
Vastaa...  liisa.kettu

Tämä oli kosto kun Einar oli kertonut häneen kohdistuneista vihatoimista oikeudelle. On tärkeää pitää Einaria hyvänä tyyppinä.

Encrochat
Encrochat
22.10.2021 20:48
Vastaa...  Juho

Einar ei edes kertonut vaan se paljastui kun Poliisi sai purettua Encrochatin.

sellaista
sellaista
22.10.2021 23:53
Vastaa...  liisa.kettu

Aftonbladetin poliittinen toimittaja Lena Melin näki Einarin kuoleman niin,että se sataa ääniä Moderaattien ja Sverigedemokraattien laariin.
Ja se ei ole hyvä asia.

Onhan sekin joku näkökanta!

Suomi Finland
Suomi Finland
22.10.2021 15:04

”Vårbymafia”

Sellaista unelmaa tänne meillekin rakennetaan.

Ohisalo:
En ymmärrä että mistä te olette tämän keksineet tai miksi lietsotte tällaisia uhkakuvia.

”Useat kansanedustajat esittivät huolensa ihmiskäsityksestä, jossa ihmisiä määritellään heidän rahallisen arvonsa perusteella. Salissa myös kummasteltiin välikysymyksen allekirjoittajien suhtautumista lasten oikeuksiin.
– Voidaan viimein unohtaa että oikeistolle perhe olisi merkittävä arvo, totesi vasemmistoliiton Suldaan Said Ahmed.”

Ruotsissa kun on onnistuttu niin järkyttävän hyvin tässä kehitysmaamaahanmuutossa, että heikkopäisempää voisi jo hirvittää.

Helvetti että nuo kehtaavat itkeä jostain lasten oikeuksista, kun naapurimaa on muuttumassa sotatantereeksi, jossa ihmishenki ei ole minkään arvoinen.

joo
joo
22.10.2021 15:41
Vastaa...  Suomi Finland

Joo meillä rasisteilla on niin paljon ennakkoluuloja.. Se nyt vaan on niin että meillä on kasapäin ennakkoTIETOJA ja ennakkoFAKTOJA joita olemme keränneet KOKEMUKSESTA vuosikymmenten ajan. Me tiedämme jo. Me myöskin ymmärrämme ja osaamme näitten faktojen perusteella tehdä järkeviä päätöksiä, naiivi helposti hämättävä suvaitsevainen ei.

Tunnusta
Tunnusta
22.10.2021 16:01
Vastaa...  joo

Juu. Ja koska meillä realisteilla on liikaa tietoa, kokemuksia sekä faktoja, on asiat laitettava ojennukseen. Valtakunnan mulqvistin johdolla. Syytteet jopa 10 v vanhoista mielipiteistä. Ja känsellöinti.

Hevari
Hevari
22.10.2021 14:48

Positiivista tässä on se että jää uutta paskamusiikkiaan julkaisematta. Negatiivista tässä on ei mitään. Tai noh, ehkä äitinsä suree pöljää poikaansa.

Sossetant
Sossetant
22.10.2021 16:19
Vastaa...  Hevari

En usko että paljoa suree, päinvastoin tuntee suurempaa sympatiaa tekijöitä kohtaan jotka saattavat nyt saada niskaansa vihapuhetta joka on valkoiselle naiselle paljon pahempi juttu kuin oman lapsen kuolema.

sellaista
sellaista
22.10.2021 23:57
Vastaa...  Hevari

Einarin äiti on tukholmalainen näyttelijä ja ystäväpiiriin kuuluu koko Tukholman kulttuurieliitti.

Mr.Reese
Mr.Reese
22.10.2021 14:41

Jos räppigangstat laskeneet, että 1+1=0 ja pääsevät vapaalle kun teloituttavat kidnappauksen kohteen.

Huuli pyöreänä
Huuli pyöreänä
23.10.2021 11:39
Vastaa...  Mr.Reese

Tottakai ovat sen ”terävissä” päissään niin ynnänneet mutta voipi tullakkin mutka matkaan.