Ruotsalainen räppäri Einár ammuttiin torstai-iltana

Ruotsalainen suosittu räppäri Nils Grönberg alias  ammuttiin kuoliaaksi Tukholmassa torstai-iltana. Grönberg kuoli heti paikalla saamiinsa vammoihin Hammarby Sjöstadissa.

Poliisi sai hälytyksen ammuskelusta joskus ennen ilta yhtätoista Hammarby Sjöstadiin. Paikalta löydettiin yksi vakavasti loukkaantunut henkilö. Häntä oli ammuttu useita laukauksia päähän ja rintaan. Pelastuslaitoksella ei ollut enää mitään tehtävissä.

Nyt on tullut ilmi, että kuollut nuorukainen oli 19-vuotias ruotsalainen suosittu räppäri Nils Grönberg alias Einár. Hän on siis kantaruotsalainen nuorukainen. Poliisi tutkii asiaa murhana, mutta toistaiseksi ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Hammarbyssä oli illan mittaan mittava operaatio, paikalla oli kymmeniä partioita ja poliisikoiria, kun ampujia yritettiin jäljestää.

– – –

Ei ole epäilystäkään keitä on teon takana. Ei kahta sanaa, etteikö ampujat olisi afrikaanoja ja teon yksi maksaja ja pääpuuhapetteri on itse vankilassa; niin ikään räppäri, rinkebyläinen gangsteri Yasin Mahamoud, alias Yasin Byn.

Yasin Byn oli usean muun afrikaanon kanssa muutaman vuoden takaisessa kidnappauksessa, jossa Einár otettiin vangiksi. Parin kolmen päivän ajan Einária pidettiin vankina, häntä pahoinpideltiin, ryöstettiin ja tehtiin seksuaalista väkivaltaa. ’

Kidnappauskuvio perustui nöyryytykselle. Einár nyt sattuu olemaan ruotsalainen, ja räppärinä suhteellisen suosittu. Yasin Byn taas kovan luokan gangsterina ei voinut sietää kilpailijoita, joten ei muuta kuin pientä nöyryytystä kuvioon. Yasin Byn istuu nyt tästä kidnappauksesta vankilassa pientä tuomiota.

 

Eináin murha oli aivan tarpeeton, siinä ollut mitään järkeä. Einár itse ei ollut gangsteri, eikä hänellä ollut mitään sellaisia rikosjuttuja, joiden takia henkilö tavataan murhata; velkoja tai vasikointia.

Koko murha perustuu pelkästään ja ainoastaan mustien uusruotsalaisten välinpitämättömään ja ylimieliseen toimintaan. Kukaan ei ole mitään, paitsi he itse. Kellään ei ole välliä, paitsi heillä itsellään.

 

Jo nyt, ennen kuin aamu on edes valjennut (klo 05.00), ollaan kyselty melko terävästi, että mikä vastuu on Sverigesradion P3:n ja P4:n vihervasemmistolaisilla ”musiikkitoimittajilla”. Tämän Ruotsin yleisradioyhtiön mainitut radiokanavat ovat ylistäneet gangsteri Yasin Bytä aivan suvereenisti ja hänestä on tehty viime aikoina useita sääliohjelmia. P3:n toimittajat ovat tarinoineet, että Yasin Byn tekee muiden afrikkalaisten mustien gangstaräppärien kanssa uutta ja ihanaa kulttuuria.

– – –

Jo nyt, ennen kuin aamu on edes valjennut, niin sosiaalinen media on räjähtänyt täysin. Mikään aikaisempi murha ei ole saanut näin suurta reaktiota. Saa nähdä mitä perjantain ja viikonlopun aikana vielä saamme nähdäkään.

43 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kusinen Kännikala
Kusinen Kännikala
23.10.2021 19:36

Swenssonit eivät tule tekemään asialle yhtään mitään.
Matuja kiinnostaa kilo paskaakin enemmän, koska sillä paskalla voi heitellä kuffareita sipuliin.

Waltsu
Waltsu
23.10.2021 00:21

En missään nimessä halua uhkailla ketään väkivallalla, varsinkaan kun Paavo kieltää sellaisen tässä kommenttiosiossa. Mutta en olisi kovinkaan pahoillani, jos joku toimittaisi jassiinin tapaamaan uskontonsa jumalaa… Tai paholaista…

Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.10.2021 12:56
Vastaa...  Waltsu

Eihän tuo olekaan mikään uhkaus, vana aivan asiallinen mielipiteenilmaus.

totuutta kehiin
totuutta kehiin
22.10.2021 23:05

Multikulttia haluttiin ja tässä sitä taas, tällä kertaa kantis uhrina ja tunnettu sellainen, niin johan pientä ininää havaittavissa. Jos tavallinen kantis kyseessä, niin tälläistä sattuu mennään seuraavan uutiseen, ja ininät olisi pienempää. Kummasti sitä vaan on totuttu multipaskan saastaan ja tämä on juuri sitä.

esa
esa
22.10.2021 22:46

https://youtu.be/BDzhDNGoNrk aika hyvin ennusti oman kohtalonsa.

juhaII
juhaII
22.10.2021 22:00

Ja tyyppi oli ”Jalla, jalla” -somessa ketarat suorana!

Jakamattomat jne
Jakamattomat jne
22.10.2021 14:30

Täällä jo mainittiinkin, että nouseeko nyt haloo vaikkapa halosta myöten, jos murhaajat olivat rasisteja, jotka suorittivat rasistisen teloituksen. Valkoisten kunniavelka.

Antti Tifa
Antti Tifa
22.10.2021 14:23

Ruotsissa tapetaan ja murhaillaan ministereitäkin joten yks räppäri ei tunnu missään.
Poliisin ampujainenkin jo unohtunut ja kaikki jatkuu ihanassa monikulttuurissa kuin ennenkin. Jonkun nollapollapoliitikon taas aika lyödä nyrkkiä pöytään ja kiljaista, nyt riittää !

Ruskeatuhkaukset
Ruskeatuhkaukset
22.10.2021 13:56

Einarilla oli tappouhka päällä ja häntä uhkailtiin somessa:

”Han hade då under lång tid levt under en stor hotbild från kriminella nätverk som ville se honom död, enligt uppgifter till Aftonbladet
Det låg en skottpeng på Einár, säger en källa.
Bara fyra dagar före mordet riktades till synes hotfulla meddelanden mot honom på sociala medier:
”Poppa Einár, poppa Einár.”
”Grabben kmr dö när som”, skrev en annan person.” (AB)

Sossetant
Sossetant
22.10.2021 13:29

Vasemmistolaisilta musiikkitoimittajilta on aivan yhtä tyhjän kanssa kysellä vastuita. Ne ohittavat koko tapauksen olankohautuksella ja jatkavat ”viattomien” afrikkalaisten sorronuhrien ylistämistä koska ne haluavat kuolemaa kaikille valkoihoisille.

HeikkiH
HeikkiH
22.10.2021 13:19

Kiitos hyvästä raportista.

En kahden sekunnin etsimisellä löytänyt tuoretta tietoa, kuinka suuri osuus Ruotsin suurimmissa kaupungeissa nuorista on siirtolaistaustaisia vuosikymmenen loppuun mennessä, onkohan jossain tällaista tietoa?

Tilastojen perusteella voimme hieman arvailla, mihin suuntaan kehitys on jatkossa menossa, ja oliko tämä tapaus kenties pahinta mitä voi tapahtua vaiko vasta alkusoittoa.

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
22.10.2021 14:47
Vastaa...  HeikkiH

Varmasti ymmärrät kysymättäkin että alkusoittoa.

Sami
Sami
23.10.2021 02:03
Vastaa...  HeikkiH

Alkusoittoahan tämä vasta oli.

Ruotsin tämänhetkinen tilanne muistuttaa Libanonin tilannetta 10 ennen 20 vuotta jatkuneen sisällissodan alkua.

Katso YouTubesta dokumentteja Civilwar of Lebanon”.

pöh
pöh
22.10.2021 12:37

Voisin vannoa että siellä suvajakkipiireissä tekoa puolustellaan sillä, että oli ansaittu ampuminen koska oli kyseesä ”etuoikeutettu valkoinen” joka vielä ”kulttuurista omimista” harrasti..

ernesti_loosonen
ernesti_loosonen
22.10.2021 12:22

Siis oliko se tyyppi joku mekkoeinari?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
22.10.2021 12:29
Vastaa...  ernesti_loosonen

Tuskin, vaikka kasvonpiirteet vihjaavat matalahkoon testosteronipitoisuuteen;
toisaalta kyseessä on vasta 19-vuotias poikanen. Tai oli.

Ennemmin kyseessä on, tai oli wigger:
white nigger.
Valkoinen poika, joka haluaa käyttäytyä ja esiintyä kuin amerikoituneet Afrikan kädelliset.

U. Kamutapsa
U. Kamutapsa
22.10.2021 12:46
Vastaa...  Qroquius Kad

wiggeröinnissä voi olla omat vaaransa.

https://www.youtube.com/watch?v=OLdIKlXl3ZA

Domaren
Domaren
22.10.2021 12:00

Tämä on kiinnostava tapaus, kun luultavasti EHKÄ tekijät eivät ole valkoisia miehiä. Eli rasistinen viharikos. Rasistinen teloitusmurha. Katsotaan tuleeko nuhteita tai peräti pienet sakot. Maastakarkoitusta ei tietenkään, sehän olisi rasismia.

liisa.kettu
liisa.kettu
22.10.2021 11:18

Nähtäisiinkö sellainen ihme jotta afrikaanot ajettaisiin kätyreineen ahtaalle, jonkunlainen kansannuosu ruotsalaisen nuorison yhdessä vanhat autorakkarit ja kermaperseiset eliittilapset ”nyt riittää mutiaiset” olette täällä hyvyytemme vuoksi älkää ampuko meitä 😉 Ei näin ei tapahdu ei nouse nuoriso ei kukaan, kokkelipökkyröissä maataan pitkään ja sitten homostellaan kun ollaan herätty, mennään tapaamaan latteluppilan ihan karvaisia kavereita, ei saatana nämä käsitti evoluution ihan väärin, noh on noitakin tyhmimpi kansa suomessa, katsoo vieressä ja odottaa saman tapahtuvan jopa pyytää sitä 😉

Särmääjä
Särmääjä
22.10.2021 10:13

Nyt haluaisin kyllä nähdä sitä Sverigesradion ihmisroskaa, joka on ylistäny tämän nuoren kiduttajaa. Onko ne jotain valkosia suvakkiämmiä?

Rinkebyssä juhlat ny
Rinkebyssä juhlat ny
22.10.2021 09:42

Einarissa oli se ero muihin rappareihin että Einar osasi myös laulaa ja lauloi hyvin.
Samaa ei voi sanoa mustanruskeista kehis-jollottajista.

Risto Jääskeläinen
22.10.2021 09:31

Paavo epäilee, että monikulttuurisuudella olisi osuutta tapahtuneeseen rikokseen.

totuutta kehiin
totuutta kehiin
22.10.2021 23:09

Älä nyt, mitenkä sinä tälläiseen johtopäätökseen päädyit?

Sami
Sami
23.10.2021 02:21

Vaikka tämä oli ikävä tapaus, on kuitenkin muistettava että tämä oli aivan yksittäistapaus.

Ja kyseessähän on vasta epäily.

Herää jo Svenssoni!
Herää jo Svenssoni!
22.10.2021 09:24

Nyt ovat Y-puikulat paskantaneet ”Siniseen Kaappiin”.
Y-puikulapiireissä tätä juhlitaan suurena voittona ja hyvänä vitsinä.

Sami
Sami
23.10.2021 02:23

Juu, Savannijänikset juhlivat nyt voittoaan.

Pena
Pena
22.10.2021 09:14

Eikö Amerikassa mustat ammuskelleet kaikkein eniten. Joten ei ihme, että Ruotsissa kanssa nämä ammuskelevat. Kai se on kulttuuri josta tämä johtuu. Tottukaa siihen Ruotsissa.

Vesa
Vesa
22.10.2021 08:29

Kaikki Ruotsin kusipäät yhdistykää. Tällaista on sitten jälki.

Last edited 1 month ago by Vesa
Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
22.10.2021 08:22

”Uutta, ihanaa kulttuuria..”
Siinäpä se.

Raadio
Raadio
22.10.2021 07:02

Jooh elikkäs jos tietäisit mitään oikeasti ruotsin häppeningeisä niin tietäisit kuten kaikki muutkin siellä että einar ei ollut mikään kiltti naapurinpoika vaan samassa ympäristössä kasvanut nuorukainen kun kaikki muutkin ählämit ja syy miksi hänet murhattiin ei ollut yasinin takia vaan haval oli tämän takana ja koska einar oli maksanut siitä että havalin pikku veli ammuttaisiin johon on kuolikin teitte uutisen siitä muutama kuukausi sitten. T:rinkebyssä asuva iraki suomesta

Kohti sotaa
Kohti sotaa
22.10.2021 07:14
Vastaa...  Raadio

Olisko syynä olllut se että einarille ensin tehtiin väkivaltaa? Harva mies jättää kostamatta jos väkisin pistellään kakkoseen. Tai muuten pahoinpidellään. Siinä valkoisenkin miehen veri kiehahtaa.

Kuka teki ja mitä ja missä järjestyksessä.

Raadio
Raadio
22.10.2021 11:00
Vastaa...  Kohti sotaa

Kuulostaa siltä ettö yrität maalata einarista kilttiä naapurinpoika kuvaa jos vaan tietäisit missä jutuissa einar pyöri mukana ja minkälaista taustaa mieheltä löytyy ruotsin jr skenestä puhuisit eritavalla…

Suomi Finland
Suomi Finland
22.10.2021 11:30
Vastaa...  Raadio

Ei Einarin näköinen tyyppi voi millään olla läpeensä paha.

Jos tuota havalia katsoo, niin siinä sitä kukkii oikea kehitysmaaego.

Kohti sotaa
Kohti sotaa
22.10.2021 12:06
Vastaa...  Raadio

Juuri sitähän minä tässä kyselen kun en tiedä. Jos kerran tiedät jotain niin kerro. Epämääräisiä vihjailuja ei kukaan ota tosissaan. Ne menee ”roskiin” saman tien.

Joten ”Jos tiedät jotain niin kerro nyt tai vaikene iäksi”.

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
22.10.2021 07:25
Vastaa...  Raadio

Ennenkuin vedit mutkat suoriksi kirjoituksessasi, niin olisi kannattanut miettiä syyn ja seurauksen lakia, kuten ”Kohti sotaa” – nimimerkki seuraavassa kirjoittaa…

Suomi Finland
Suomi Finland
22.10.2021 08:14
Vastaa...  Raadio

Sen jälkeen, kun nuo idiootit olivat kidnapanneet Einarin ja tehneet nuo temput, ei ole mikään ihme, jos mies ei ole sellaisen jälkeen sama mies mikä oli ennen tapahtumaa.

Musiikkitoimittajat ovat täysiä imbesillejä ääliöitä, jos puolustelevat ganstaräppäriä, joka hoilottaa rikoksien ihanuudesta.

Last edited 1 month ago by Suomi Finland
Ohmygod
Ohmygod
22.10.2021 11:05
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kerro vielä mikä on tuo ”haval”.

Suomi Finland
Suomi Finland
22.10.2021 11:27
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Yhdessä pt-median jutussa tyyppi toistaiseksi mainitaan.

Tämä räppigenre vaikuttaa todelliselta älykkyyden ja inhimillisen luovuuden huipentumalta.

Ja toiset sitä aikoinaan väitti silmät kiiluen, että rockmusiikki on kaiken pahan alku ja juuri.

Juicen Midas tulee mieleen. Kehareilla on todellinen midaksen kosketus musiikkimaailmassa.

Suomi Finland
Suomi Finland
22.10.2021 05:59

Millaista rikkautta! Näiden tapahtumien seurauksena moni valkoinen ruotsalainen tulee saamaan kiihotustuomion kovimman kautta.

Raija Toiviainen varmaan myös haaveilee rajoja ylittävästä yhteistyöstä ruotsalaisten syyttäjien kanssa. Johan sitä viritellään pohjoisessa poliisitoimintaa, niin pakkohan se on saada niinkin vakava rikosaalto kuin kiihottaminen kansanryhmää vastaan heti loppumaan ja kantikset tiilenpäitä lukemaan.

Se ei vaan vetele sellainen tummia huippumuusikoita vastaan käytetty kauhea vihapuhe.

Suomi Finland
Suomi Finland
22.10.2021 06:14
Vastaa...  Suomi Finland

Miten ruotsalaispoliitikot mahtavat reagoida? Eivät varmaan mitenkään. Vai lyödäänkö nyrkkiä pöytään ja lisätään vakavuuspuheen vakavuustasoa?

Vakavuuspuhe täytyy saada asetettua asteikolle:
1-8
Asteikon huipulla superkolossaalinen vakavuuspuhe numerolla 7 ja megakolossaalinen vakavuuspuhe numerolla 8. 1800 luvulla käytiin 2 superkolossaalista vakavuuspuhuttelua, mutta nämä kohdistuivat kantaruotsalaisiin. Megakolossaalista vakavuuspuhetta ei ole käyty koko kirjoitetun historian aikana, mutta vaikka kyse olisi todella vakavasta nyrkkien pöytään lyömisestä, ei sillä ole enää merkitystä näin pahassa tilanteessa.

RIP Einar