36 Black lives matter-aktivistia syytteeseen mellakoinnista

Viime vuoden heinäkuussa pidettiin Göteborgissa surullisen kuuluisa Black lives matter-mielenilmaisu, joka loppui siihen, että mielenosoituspaikalla laitettiin pystyyn kunnon mellakka. Asiaa jatketaan nyt oikeudessa.

Kesä 2020 oli sitä aikaa, kun BLM-liikehdintä oli täydessä hapessa. Göteborgin keskustaan oli kokoontunut 7. heinäkuuta tuhansia lähinnä uusruotsalaisia ja vasemmistoaktivisteja ilmaisemaan mieltään mustien elämän puolesta.

Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään rauhallinen mielenilmaisu, vaan paikalle kokoonnuttiin puhtaasti mellakointitarkoituksessa. Lopulta satoja värillisiä miehiä aaltoili ympäri Göteborgin keskustaa tuhoten paikkoja. Asiasta tarkemmin:

Mustat tuhosivat kaupunkia Göteborgissa

 

Asiaa selviteltiin. Poliisi sai 145 tuntia filmimateriaalia käyttöönsä ja lopulta tunnistettiin 36 värillistä, joita nyt syytetään osallisuudesta mellakkaan. Syytekohtina on mm. mellakka, vahingontekoja, virkamiehen väkivaltaisia vastustamisia jne.

Seurataan mitä tapahtuu.

Kannattaa tsekata SVT:n uutisklipistä myös yksi hyvä filmi.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pirtsakka

Ruotsi, apinoiden planeetta.

Waltsu

Satoja tyyppejä aaltoili ympäri kaupunkia rikkoen paikkoja, vain 36 saa syytteen. Käräjiä käydään pitkään ja hartaasti. Lopulta muutama tuomitaan, koska pitää osoittaa varmasti, että juuri Hamid heitti juuri sen tietyn kiven juuri siihen ikkunaan… Kalliiksi tulee tällainen “oikeusvaltio”.

Paska nakki meille

“Hamid” maksaa sakon ja saa vastaavasti täydentävää sekä ennaltaehkäisevää perustoimeentulotukea, eli yhteiskunta sekä uhrit käytännössä maksavat sen sakon kuten muutkin kulut.

Onneksi he tulivat paikkaamaan työvoimapulaa, olisimme kusessa ilman heitä.

Huomattu

Noilla tummilla mieskälisijöillä on aina joitain paikallisia valkoisia naikkosia tukijoukkoina, en ole koskaan huomannut että tummilla naispuolisilla hillujilla olisi paikallisia valkoisia miestukijoita mukana.

Tästä voi vetää johtopäätöksen että länsimaalaisessa naisessa on jotain pahasti vialla.

Moonman

Ei heissä mitään ole vialla, mutta vuosikausien indoktrinaatio yliopistossa yms. Naiset olivat myös Hitlerin äänekkäimpiä faneja. Aina kun tulee joku ylhäältä annettu totuus, niin naiset nielevät sen innokkaimmin. Turha syytellä sovinistiksi, näin se vain on historian ja tilastojen valossa. Mutta tuo blm -touhu oli vain aasinsilta sille, että pääsee ryöstelemään. Vai luuleeko joku että jotain afgaanoja, irakiaanoja ja syyriaanoja kiinnosti george floydin kuoleminen huumeiden yliannostukseen?

Qroquius Kad

Eikö se sitten ole länsimaiseen naiseen sisäänrakennettu vika, että he nielevät kritiikittä kaiken yliopistoissa ja vasemmistossa indoktrinoidun propagandan kykenemättä arvioimaan sitä rationaalisesti?

Moonman

Ei taida rajoittua länkkärinaisiin. Sama toistuu persestanioissakin kun naiset vastaavat säkittämisestä ja silpomisesta. Eivät ne naiset siellä koe olevansa mitään alistettuja vaan noudattavat jumalan sanaa, samoin kun täällä noudatetaan yliopiston ja vihervasemmiston sanaa.

Sellaista

Kyllä niitä naisia vielä löytyy, ketkä eivät suhtaudu tuollaiseen samalla tavalla ja ajelevat myös vanhalla dieselautolla, sekä jättävät sen käyntiin kauppareissun ajaksi.

Jostain isommista kaupungeista nuo yllä mainitut taitaa löytyä monesti.

Neuvokaapas expertit

Bensa farmarilla. 😆 Pitää vielä rassata raktori kuntoon. Ku en mitää viljele mutta muute saapi posauttaa sellaset savut että ilmastofanaatikot on kriisiavusta lepositeissä puol vuotta.

jorma

Kyllähän Ruottissa pitäisi järjestää pikemminkin WLM-miekkareita. Kohta vähemmistönäkin omassa maassaan.

Joko riittää?

Tässä kaamea video TV4sta. Yön Timo antaa poliisille ns. ”Dansk skalle”, heittävät pissaa jne. Ihme ettei ketään tapettu, lähellä oli:

https://www.tv4.se/artikel/3upJ2aaTvMOV7aN5AysLeU/haer-skallas-polisen-se-unika-bilderna-fran-upploppet-i-goeteborg

Sellaista

Amerikassa kiitos, Joe Biden ja Kamala Harris, näistä monet vapautuivat syytteistä. Sekä jossain osavaltiossa kuulema jos varastetun tavaran arvo on alle 900$, sitä ei lasketa varkaudeksi ollenkaan. Kiitos, vihervasemmiston politiikan.

Jaakko Palvi

Kuinka usein tuon 900$ saa netota lain mukaan.Kerran tunnissa?

timo

Jos ei tiedä mistä näissä nykyajan omituisuuksissa on kyse kannattaa googlata “mitä on kulttuurimarxismi”. Juuri tätä varten punavihernatsit ovat nämä muukalaiset tänne junailleet.

Last edited 2 vuotta sitten by timo
juhaII

Rooman paavi julisti ylistäen hurskaasti BLM:n olevan “samarialaisia”!

Jeesus esitti vertauksessaan Uudessa Testamentissa “Hurskaasta samarialaisesta” (ali-ihminen Juudeassa), joka ainoana ihmisena auttoi raa’an pahoinpitely-ryöstön uhriksi joutunutta juutalaista. Kun ensin kaikki mahdolliset “paremmat ihmiset” aina Temppelin Ylipappia myöten olivat kävelleet ryöstetyn uhrin ohi kiinnittämättä häneen mitään huomiota.

Jaakko Palvi

Selvä viharikos, tupla ei vaan triplakakut..