Kotouttaminen on ainoa sallittu ratkaisu maahanmuuton ongelmiin

Aikaisemmin Suomessa ei pidetty kovin soveliaana edes puhua maahanmuuton ongelmista. Nykyisin kaikki myöntävät siihen liittyvät lieveilmiöt, mutta vain kotouttamisen lisääminen on sallittu ratkaisukeino niihin. Puoluepoliittisesti vastakkain ovat persut ja kaikki muut. Myös joidenkin muiden puolueiden mielestä haitallisen maahanmuuton rajoittaminenkin on sovelias ratkaisukeino, mutta ei sen lopettaminen. Haitallisella maahanmuutolla tarkoitetaan lähinnä humanitaarista maahanmuuttoa.

On todella kummallista, ettei humanitaarisen maahanmuuton lopettaminen on nykyisin epäsovelias mielipide, sillä sitä ei voida perustella edes auttamisella, koska sen tekeminen paikan päällä on monikertaisesti kustannustehokkaampaa. Puhumattakaan siitä ettei Lähi-idästä ja Afrikasta tulleita maahanmuuttajia ole onnistuttu kotouttamaan mihinkään länsimaahan.

Se että joku asia todetaan Suomessa sopimattomaksi ei useinkaan ole minkään rationaalisen ajattelun tulos, vaan lähinnä jonkunparemmanihmisen päähänpisto, jota ei kukaan muu ei persujen lisäksi uskolla/halua kyseenalaistaa. Koska moni pitää persuja pahiksina heidän kyseenalaistamisellaan ei ole samaa merkitystä kuin muiden.

Yksi tällaisista päähänpistoista oli kun Suomen Kuvalehden toimittaja vain totesi, että on rasismia uskoa valkoisten henkisten kykyjen olevan afrikkalaisia korkeampia. Ainoastaan persuissa kyseenalaistettiin tämän väite ja siksi määritelmä on jäänyt elämään.

Toinen ja paljon merkittävämpi päähänpisto oli, että pakolaiskriisin aikoihin kun kaikki muut puolueet esittivät, että turvapaikanhakijoiden kutsuminen elintasopakolaisiksi on rasismia tai vähintäänkin epäsoveliasta. Koska myöhemmin takki on kääntynyt ainakin kokoomuksessa ja keskustassa voidaan sanoa ettei tällaisen sanominen ole enää paheksuttavaa. Syy takin kääntöön on varmaan siinä, että maahanmuutto oli pakolaiskriisin aikaan kuuma aihe ja ikävillä faktoilla hierottiin muiden puolueiden naamaan niin kauan, että ne joutuivat tunnustamaan tosiasiat.

Faktojen kanssa naamaan hierominen auttoi hieman myös Oulun seksirikosvyyhdistä nousseessa keskustelussa, sillä sen jälkeen vihervasemmisto ei enää kieltänyt turvapaikanhakijoiden yliedustusta seksuaalirikoksissa. Fanaattisena vasemmistolaisena tunnettu Silvia Modig jopa suoraan myönsi asian.

On mahdollista, että jotain menee jakeluun myös humanitaarisen maahanmuuton lopettamisesta jauhamisesta, sillä Tanskassa jopa demareiden tavoitteena on nolla turvapaikanhakijaa. Tämän takia maahanmuutosta on syytä puhuakoko ajan

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
51 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Ei meillä ole eikä tule ruåttin kaltaisia ongelmia ei, ei vaikka tuotaissin kuinka paljon vaan säkitettyjä ja kaapuniekkoja sanoo WEF-koulutettu pääministerioletettu ja häntä komppaa saman koulun kasvatti rahojemme vartijaministeri. Ja rajojen vartiaministeri komppaa vaiika ei ole luultavasti sitä koulua käynytkään.

Pirtsakka

Kaikkein pahinta on, kun ihmiset alkavat valehdella itselleen. Meidän pääministerillämme näyttää olevan jonkunasteinen varmuus siitä, että vain ja ainoastaan hänen edustamansa ajatusmaailma on se ainoa oikea – vaikka sitten kaikki faktat sotisivatkin tuota hänen edustamaansa ajatusmaailmaa vastaan.
Tai sitten ainoa motiivi on vallassa pysyminen ja vallassa eteneminen, ja kuten vanhat ja viisaat tietävät, valta pilaa ihmisen.

Kemu on uusi Fazer

Perinteinen kehitysapu on osoittautunut varsin tehottomaksi keinoksi auttaa takapajuisia alistuskulttuureita paikan päällä. Kannettu vesi kun ei kaivossa pysy.

Jotkut erittäin vaikutusvaltaiset tahot ovat nyttemmin alkaneet painostaa kehittyneitä maita osallistumaan ns. ”käänteiseen kehitysapuun”, jossa avun tarvitsijat ja heidän ongelmansa isketään kehittyneen yhteiskunnan kylkeen.
Sen virallinen nimi on humanitaarinen maahanmuutto.

Toki avuntarvitsijoiden aineellinen elämänlaatu siitä paranee, mutta auttava yhteiskunta
kärsii sekä henkisesti ja aineellisesti.

Kylla Suomenkin kaikkien puolueiden johto tuon tajuaa, mutta YK/EU -painostus on saanut heistä jonkinlaisen pitävän otteen.

Suomi Finland

”Kylla Suomenkin kaikkien puolueiden johto tuon tajuaa, mutta YK/EU -painostus on saanut heistä jonkinlaisen pitävän otteen.”

Tampereen kaupunginvaltuuston näennäisen ignorantti ja arrogantti suvakointi lienee vain taktiikkaa, jolla pyritään esittämään yleisölle, että kemumaahanmuuton kritisointi on lähtökohtaisesti rasismia. Siis täytyyhän niiden jakkukalkkunoiden ja Gustavssonin hyvin tietää, että maahanmuuttoon liittyy hyvinkin kielteisiä kehityskulkuja. Ja yleisölle tulee siis mielikuva, että maahanmuuton kritisointi on kaikissa muodoissaan rasismia.

Osa yleisöstä menee halpaan.

Täytyy myöntää, että minäkin olen mennyt halpaan. Niin pesunkestävä ’rasisti’ tosin olen, etten ole hätkähtänyt rasistikortin heiluttamisesta. Liika on liikaa.

Sakari Rajamäki

Niin ja kokoajan yritetään kieltää uusia asioita. Tampereen paikallislehdessä toimittaja vinku, että kaikkein kylmäävintä oli, että vltuustokokouksessa sanottiin suomalaisen kultuurin olevan parempi kuin islamilaisen. Tämänkin sanominen on kuulemma rasismia.

Suomi Finland

Toimittajat voisivat käydä tutustumassa kivityksiin ja katoltaheittoihin paikan päällä. Ei tosin päätoimittelijamme Paavo, koska Paavo ei takuulla osaisi tuoda niiden hyviä puolia ja kulttuurista arvoa esiin niin, etteivätkö valtamedian toimittelijat alkaisi rasismivinkunaa heti kättelyssä.

Last edited 2 vuotta sitten by Suomi Finland
Sakari Rajamäki

Jeps. Kehitysapu on tehotonta, mutta suvakkien kysymys, että pitääkö esim. Syyrian lähinaapurien ottaa melkein kaikki pakolaiset huolehditavakseen on relevantti. Mutta mun kysymykseni tähän on, että koska meillä on kuitenkin rajalliset resurssit auttaa pakolaisia, miksi emme anna apua noille pakolaisleireille? Sille miksi se on järkevämpää on monta syytä. A:kustannustehokkuus B: Kaikkein hädänalaisimmat naiset ja lapset ovat leireillä C:Emme saa maahanmuutton aiheuttamia haittoja tänne D:Suomeen tulleist turviksesta on todellisuudessa mahdotonta selvittää ketä on oikea pakolaine, kun passitkin on hävitetty.

Mitä tulee kehitysapuun niin Kiina taitaa invetoinneillaan antaa parasta kehitysapua Afrikkaan. Kiinalaiset osavat pyörittää paremmin tehtaita ja kaivoksia ja vaikka kuorivat niist1/2

Sakari Rajamäki

2/2 kerman päältä taitaa homma mennä niin, että kaikki hyötyvät Kiinan hääräämisestä Afrikassa. Lisäks Kiina rakentaa rautateita ja muuta infraa Afrikkaan.

Tuumailija

Tänä päivänä kotouttaminen tarkoittaa sitä, ettei tulijoilla ole velvoitteita samalla tavalla kuin kantaväestöllä, valtiota kohtaan joka on ottanut heidät vastaan. Päinvastoin he tulevat elämään vastikkeettomassa yltäkylläisyydessä ja tili lähte juoksemaan heti sandaalin osuttua vokin kynnykselle.
Se että näille kaadetaan kahmalokaupalla rahaa tuhlattavaksi tai palveluja ilmaiseksi ei kotouta heitä yhtään enempää, koska se ei motivoi ketään.
Tiukemmat kriteerit ts. vastine sille että on maahan päässyt, kielen oppiminen, työ-kolutuspaikan saaminen ajassa x ja perustoimeentulotuki kuten muillakin, koska silloin muodostuu omaehtoinen pakko kotoutumiseen jotta pärjää ja samalla tuottaa osan takaisin kiertoon.

Sakari Rajamäki

Ei se toimi silti ongelma kulttuureista vaikka onkin tiukemmat vaatimukset. Ei Jenkkilässäkään sossurahoja kovin hövelsiti jaella eikä sielläkään maan musta väestö ole kovinkaan hyvin yhteiskuntaan integroitunut. Samoin jos miettii romaneja. Jonku voi sanoa, että syy ongelmiin on että heitä hyysätään Suomessa liikkaa, mutta Itä-Euroopassapa ei hyysätä ja tulokset ovat vielä huonompia kuin Suomessa. Suurin syy on vain siinä etteivät tietyt kulttuurit vain sovellu tänne.

Rullattu

Mutta kuitenkin enemmän sitä suomalaisilla on romaneita kavereina kun taas noita isis itäisiä.
Itelläkin oli aikoinaan muutama romani kaverina ja he olivat ihan kun muutkin tavikset, kapakassa käytiin viikoloppuisin ja monta kertaa viikossa uistelemassa, kävi jopa niin että toinen heistä tutustutti minut siskoonsa jonka kanssa seurustelin muutaman vuoden siihen asti kun seurustelun päätti opintomatkani britteihin missä oleskelin sitten oikein hartaasti lähes 8 vuotta.
Kun palasin suomeen en enää löytänyt kavereitani enkä heilaani mistään.

LUU-5

Maahanmuuttokeskustelu, never gets old.
Loppuviimein on kyse Suomen- ja suomalaisuuden olemassaolosta.
Tämä sukupolvi voi viitoittaa kansallisen vapaaehtoisen itsemurhan, tai sitten ei.
Suomi- ja suomalaisuus on aivan liian kauniita ja tärkeitä asioita haudattavaksi historian kadonneiden kansojen hautausmaalle. Useiden eri laskelmien mukaan tämä tapahtuu 200vuodessa, vaikka maahanmuutto stopattaisiin tänään. Historioitsija Teemu Keskisarja arvioi 23Min Podcastissa näin tapahtuvan jo tällä vuosisadalla.
Leppymätön taistelu olemassaolomme puolesta on meidänkin sukupolven tärkein tehtävä.

K J

 ”Silvia Modig jopa suoraan myönsi asian” Kannattaa kuunnella tuo, ellette jo ole.

Oli jäänyt itseltäni välistä tämä Modigin / Halla-Ahon argumentaatiohartaus. Kiitos Rajamäki, että toit esille tämän. Modig, kuten muut elävät todella pahassa harhatilassa.

Artikkeli oli hyvä ja kantaaottava.

Anonyymi

Vielä löytyy tästä maasta paljon pöyristyjiä, kun eteen lyödään tilastot humanitäärisen maahanmuuton kustannuksista ja rikoksista sekä Ruotsin varoittavasta esimerkistä, viimeksi Tampereen kaupunginvaltuustossa. Ruotsalaisen poliisin Peter Springaren (joko lienee eläkkeellä?) turhautuneen sanomalehtikirjoituksen lukeminen siellä sai monen vihervasemmistolaisen valtuutetun vetämään herneen nenään ja syyttämään Veikko Wallinia rasismista. Kirjoitus oli muistaakseni vuodelta 2017 ja siitä lähtien tilanne on Ruotsissa kulkenut vain huonompaan suuntaan, mutta tätä ei haluta tunnustaa ja vielä vähemmän sitä, että samalla tiellä täällä Suomessa ollaan!

Kari Ilmarinen

Peter Springare ”ostettiin” pois poliisista 700.000 kruunulla, nyt hän kunnanvaltuutettuna pienessä mutta vahvassa Örebro-puolueessa vuodesta 2018 lähtien. Vuonna 2019 hän julkaisi sisäpiiriasioista – poliisin toivottamasta tilasta – kirjan mikä ilmeisesti oli viimeinen sinetti poliisista pois siirtämiselle. Totuus on karvas kuulla – näköjään vieläkin.

Suomi Finland

Kansainväliset sopimukset vaan pieneen remonttiin.

Jakamaton ihmisarvo voitaisiin arvioida uudelleen siten, että raiskaajat, gansterit ja terroristit voisivat jaella ihmisarvojaan jossain muualla.

Qroquius Kad

Kuinka monta kertaa tämä pitää toistaa:

nykytilanne EI aiheudu mistään olemassaolevista kansainvälisistä sopimuksista, vaan siitä, ett NIITÄ Ei noudateta.

Hyvinpä on vihervasemmiston aivopesu mennyt perille, kun aina vaan ja uudestaan täällä toistellaan tarua ”kansainvälisistä sopimuksista, joita ei ole koskaan ollut olemassakaan.

Taitaa olla turhaa touhua tämä kaikki ja peli on pelattu ja hävitty.
Vihervasemmisto on voittanut.

Suomi Finland

Pitääpä muotoilla uudestaan:

Katsotaan mitä ne kansainväliset sopimukset pitävät sisällään ja tulkitaan niitä sitten niin, ettei turvallisesta Ruotsista tulleita matuja oteta turvapaikkaprosessiin, vaan lähetetään takaisin Ruotsiin ja samoin takaisin Venäjälle.

Periaatteessa minulle on yhdentekevää, mitä ne sopimukset sanovat. Lähtökohta on se, että raiskaajat, gansterit, terroristit, niiden esiasteet ynnä muut paskiaiset ovat rajojemme ulkopuolella ja pysyvät siellä. Kun se toteutuu, niin aivan sama, mitä niissä sopimuksissa sanotaan.

Qroquius Kad

Kuten sanoin, et tarvitsisi kuin noudattaa niitä olemassaolevia, todellisia pakolaisuutta ja maahanmuuttoa koskevia kv. sopimuksia.

Siinä kaikki.

Puolueeton

Antaa Putinin vastata tässä pohdittuun. (Puhe 21.10.21)
”Taistelu tasa-arvon ja syrjinnän puolesta on muuttunut aggressiiviseksi järjettömyyteen rajautuvaksi dogmatismiksi, kun menneisyyden suurten kirjailijoiden – kuten Shakespearen – teoksia ei enää opeteta kouluissa tai yliopistoissa, koska heidän ideoidensa uskotaan olevan takapajuisia. Klassikoita julistetaan takapajuisiksi ja tietämättömiksi sukupuolen tai rodun tärkeydestä. Hollywoodissa jaetaan muistioita oikeasta tarinankerronnasta ja siitä, kuinka monta minkä värisen tai sukupuolen hahmoa elokuvassa tulisi olla. Tämä on vielä pahempaa kuin Neuvostoliiton kommunistisen puolueen keskuskomitean agitprop-osasto.”(Osasto määritteli, mitä kouluissa saa opettaa jne.)

Puolueeton

Tuohon voisi vielä pannan tarkennuksen. Agitprop-osasto kertoi mitä SAA opettaa, mutta meillä on opetushallitus määrää, mitä PITÄÄ opettaa. Putin on oikeassa.

Rehellinen mielipide

Jos pitää aikuista ihmistä kotouttaa on homma mielestäni hävitty jo alkuunsa.

Kulttuurillinen ero on silloin lähtökohdiltaan jo liian iso.

seant

Jo aikaisemmin totesin, luottamisyhteiskunta katoaa kun vieraasta kulttuurista tulee väkeä liikaa, tuntuu siltä he kaikessa pyrkivät huijaamaan. Juuri oli uutinen Malmöstä, terveystarkastajat kävi erään kaupan myytävät tuotteet läpi, sillä ruokapetokset tuottavat paljon rahaa. Huijaus on niin laajaa, suurelta osalta valikoimasta puuttui luettelo sekä valmistus- että viimeisistä käyttöpäivistä, ja tuhansia tuotteita takavarikoitiin. Useissa tapauksissa vanhentumispäivien päälle oli asetettu tarroja huijauksen piilottamiseksi, huijauksen arvo on laskelmien mukaan noin 9 miljardia kruunua vuodessa, arviolta noin 130 tonnia vaarallista ruokaa. Myös monien tuotteiden on osoitettu olevan laimennettuja tai sisältävät vääriä ainesosia.

Alpo

On erittäin tärkeää pitää esillä haittamaahanmuuton ongelmia kaikilla turuilla ja toreilla ja kertaaminen on opintojen äiti. Tuodaan esille muslimaista tulevien elintasosurffareiden mukana tulevia ongelmia, koska islam ei ole yhdistettävissä millään järkevällä tavalla Eurooppaan. On joko nykyinen Eurooppa tai islam, molemmat eivät voi esiintyä samaan aikaan. Ei provosoiduta, mutta vastataan aina topakasti, kerrotaan kuinka asia oikeasti on. Tuodaan esille juttuja joita valtamedia ei tuo, tyyliin Junes Lokan paljastamat groomaajat. Annetaan vinkkejä kahvipöytäkeskusteluihin. On syytä huomata että asiat ovat jo muuttuneet enää ei puhuta hammaslääkäreistä ja insinööreistä vaan taakasta ja haitoista.

Rullattu

Kotouttaminen tarkoittaa sitä että suomessa maleksiva mokka ajetaan sinne mistä lähti.

Ali Cider

Vastaan käveli lihava muslimi, mussutti suklaaalevyä ja kantoi kasseja jotka täynnä siideriä ja herkkuja. Kovin oli onnellisen näköinen pallero. Sitä varmaan naurattaa ihan saatanasti koko tämä rasiteiksi haukkumiset ja kotouttamiset ja kaikki muu diiba daaba oheistoiminto jota suomalaiset poliitikot ja viranomaiset harrastavat. Jätkä vaan vetää ilmaista fazer blöötä ja menee ilmaiseen kämppäänsä vetämään ilmaiset lärvit, meidän kustannuksellamme. Onhan se kotoutunut! TASAN samanlaista meininkii ku kuka tahansa muu loinen, toi vaan ei puhu suomea. Voi tätä rikkautta.

Joo

Onhan ne tunnustanut tosiasiat jokaisen vaalin alla ja tiukentanut linjaa ennen jokaista vaalia, eikös kukaan muka muista urpiasenkin muodikkaita perus-suomalaisilta kopioituja sloganeita vaalikeskusteluissa joita huuteli kiirreellä..

Anna-Maria Korhonen

Kukaan ei kuitenkaan mainitse, mikä siinä kotouttamisessa on niin huonoa ja mitä pitäisi parantaa. Minusta kotouttamiseen pitäisi liittyä sanktioita. Eli esim. tuet pienenisivät, jos kieltä ei opita, ei kouluttauduta ja hankkiuduta tyelämään, vaimo ja muksut kulkevat säkitettyinä ja jälkimmäiset narahtavat jengirikoksista. Ja jos sanktiot eivät tunnu tepsivän, seuraa karkoitus maahan, jonka kulttuuriin tavat istuvat paremmin. Tuskin kotoutumista tapahtuu, jos sitä ei edes edellytetä. Kortteli on täynnä saman kulttuurin edustajia, halal-butiikki löytyy naapurista, edut kilahtavat iPhonen pankkiappiin kerran kuussa ja jos joku vinkuu jotain, voi kaivaa rasistikortin merkkiveskasta.

Qroquius Kad

Kotouttamisessa on huonoa nimenomaan se, että kotoutettavat eivät kotoudu;
he eivät halua, koska pitävät itseään ylempiarvoisina länsimaalaisiin nähden.

Ne joista voi tulla länsimaisen yhteiskunnan jäseniä eivät tarvitse mitään kotouttamistoimia, koska he kotoutuvat.

Siksi kotouttamisen ei pitäisi olla maahanmuutopolitiikassa misään asemassa, vaan asenteen on oltava ainoastaan
”Sopeudu tai muuta muualle!”

Pirtsakka

Tanskassa on jo vuosia ollut muita Pohjoismaita tiukempi maahanmuuttopolitiikka, ja sen sanotaan kiristyvän entisestään – siitäkin huolimatta, että sielläkin on demarit vallassa. Yle Areenassa on nähtävillä dokumentti https://areena.yle.fi/1-50926913 Tanskasta.
Sitä vaan jaksaa aina ihmetellä, miksi tyttöjä, jotka ovat sopeutuneet hyvin, opiskelleet kielen ja käyvät koulua, ollaan ensimmäisinä palauttamassa. Ovatko naispuoliset niin vaarallisia? Toinen ihmetystä herättävä asia on se, että tulijat eivät näytä millään ymmärtävän miksi eivät ole tervetulleita, kun kuitenkin ovat ihan itse maineensa pilanneet. Jotkut kuvat tuossa dokumentissa ovat kuin suoraan entisestä Neuvostoliitosta: kerrostalot, parvekkeet, moskeijat ja niiden tornit…jatkuu:

Pirtsakka

Tanska alkaa purkaa maahanmuuttajien asuttamia kerrostaloalueita, ja tilalle tulee ilmeisesti kovan rahan asuntoja. On mielenkiintoista nähdä, keitä niihin asutetaan: käykö niin, että asuntosijoittajat ostavat rakennettavat asunnot ja vuokraavat ne edelleen – maahanmuuttajille? Vai käykö niin, että purettavista taloista siirretään asukkaat muualle, ja sieltä ”muualta” sitten alkuperäiset asukkaat muuttavat pois. Tätähän tapahtuu Helsingissä koko ajan. Ja vielä nuo moskeijat…ja se rukouskutsu, joka omissa korvissani kuulostaa maailmanlopulta, karvat nousee pystyyn. Sori siitä, sanoi entinen mieskin.

Pirtsakka

Vielä pitää palata tuohon ohjelmaan: ihmiset sen enempää Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa tai muuallakaan eivät tunnu ymmärtävän sitä, että turvapaikan tulee olla määräaikainen. Tässäkin dokumentissa kielteisen päätöksen jatko-oleskelulleen saaneet aloittavat syyttelyn ja uhriutumisen vastaanottanutta maata kohtaan, vaikka jo tullessa on tiedetty menettelyn säännöt – miksi valitus?
Ei koskaan pitäisi antaa pysyvää oleskelulupaa yhdellekään tp-hakijalle, eikä missään nimessä kansalaisuutta, joita kuuluttiin jaetun Espoon kirjastossa kuin ruokakuponkeja (sarkastisesti sanottuna). Ihmisillä on taipumus uskoa, että asiat lutviutuvat ajan kanssa ilman että ongelmille tehtäisi mitään, mutta niinhän ei ole.
Muuten, dokumentissa esitetyissä harrastuksissa ei kovin monta ”länsimaista” näkynyt?

Suomi Finland

Näyttäisi siltä, että ohjelmaan haastatellut maahanmuuttajat ovat varmaan kaikkein fiksuimmasta päästä. Yritetäänköhän sillä tavalla vihjailla, että kaikki maahanmuuttajat ovat ja tanskalaiset ovat vain surkeita rasisteja.

Toisaalta tuo alkupuolella esiintyvä lähi-itäläismies ei tunnut ollenkaan ymmärtävän tanskalaisia asiassa, eikä edes sivua ongelmakohtia.

Qroquius Kad

Yleinen piirre sikäläisissä, ja suuri yksittäinen tekijä sille, ettei tuo porukka halua kotoutua länsimaihin.

Jos länsimaalainen käyttäytyy kuin lähi-itäläinen, hänelle diagnosoidaan narsistinen persoonallisuushäiriö, jossa on viitteitä huomiohakuisuudesta ja psykopatiasta.

Lähi-itämaalaisen kohdalla kyse onkin kulttuurista!

Sellaista

Kertoihan se nyyhkypuhe tältä SDP Jukka Gustafssonilta, miksi Suomi on Ruotsin tiellä. Meni pahasti tunteisiin Veikko Vallinin faktat maahanmuutosta ja se näkyi selvästi.

Tässä varmaan tuli selväksi, miksi ei kannata äänestää SDP, Vihreitä, Vasemmistoliittoa, Keskustaa eikä Kokoomusta ikinä.

Nämä kaikki luulee että kotoutuminen onnistuu.

juhaII

Nk. pakolaisasioissa poliittinen korruptio tavalla, että maahantunkeutujat voivat äänestää etenkin punavihreitä puolueita, jotka vastavuoroisesti ”paijaavat lemmikkejään” runsaalla vastikkeettomalla rahalla ja suojelulla lain ja valkoisten kanta-asukkaiden edessä!
Tällainen irvokas järjestelmä olisi voitu estää sillä, että alikehittyneistä maista ja kulttuureista tulleille EI olisi annettu äänioikeutta (pakolaisuus aikuisen oikeesti vain väliaikaista) kunnallis- ja valtiollisissa vaaleissa. Tällöin mikään puolue puoluekartalla ei olisi hyötynyt epäterveellä ja epäisänmaallisella tavalla kanien tavoin kumuloituvilla äänisaaleilla vaaleissa niin, että kanttiksille voi näyttää ylimielisesti keskaria kun heidän todelliset huolensa yhteiskunnassa, (joka vielä heidän syntymämaansa) jotka…

juhaII

…kaikuvat kuuroille korville!

Tätä tekee Biden Yhdysvalloissa pitäessään rajaa sepposenselällään Etelä-Amerikkaan ja maksaapa ilmaista rahaa nokkaa päälle puoli miljoonaa dollaria. Perhe saa siis miljoona dollaria ilman rokkoa.

Valkoiset kanttikset ovat kusessa kun kommunistihallitus vie kaiken ja kauppojen hyllyt ovat tyhjiä kuin neukuissa ennen ikään.

Bidenille eivät kelvanneet Kuuban kommunismiin kyllästyneet pakolaiset syystä, että hehän ”äänestävät väärin”. Kuokoot siis pois samoin kuten omatkin rebu-kristityt. Nyt jo värvätään joukkoja viemään ”turvallisuuden” nimissä ”vääräuskoiset” keskitysleireille eli FEMA-leirit!

Sellaista

Jopa Iltalehti huomasi vihdoin, että olemme Ruotsin tiellä:

https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/96d1b76e-64c3-4ced-891d-6d32657882bf

SDP nyyhky kannanottoa odottelemme ja Vihreiden meriselitystä.

Tupauuno

Nythän vihervasemmisto on keksinyt sen, että miksi persut vastustavat aina kehitysapua, vaikka se menee juuri sinne perille asti, mitä persutkin ovat aina vaatineet eli lähialueelle, mistä pakolaiset tulevat. Mutta kun se ei mene sinne, vaan menee pääasiassa kaikenlaisille gebardihatuille ja erilaisten järjestöjen pyörittämiseen. Jos jotain pientä saadaan aikaiseksi, se ei pelaa enää parin vuoden päästä.

Minä

Oli tuo Suomen Kuvalehden artikkeli melkoista puppua. Sekin on muuttunut poliittisesti korrektiksi propagandalehdeksi.

Suomi Finland

En maksumuurin takia päässyt lukemaan juttua, mutta jo otsikko vaikutti surullisen korrektilta.

Tietysti on epäkorrektia vittuilla mustille alhaisesta älykkyysosamäärästä, ja täytyy muistaa, että mustien parissakin on erittäin älykkäitä yksilöitä.

Alhainen keskimääräinen älykkyysosamäärä on kuitenkin pakko ottaa huomioon yhteiskunnallisesti merkittävien päätösten yhteydessä.

Minä

Ju, se, että keskimääräinen älykkyysosamäärä on heikko, ei tarkoita, että jokainen heistä on varustettu alhaisella äo:lla. Löytynee suuresta porukasta paljon sellaisia, jotka ovat selvästi älykkäämpiä kuin keskimääräinen eurooppalainen. Niitä vaan on harvassa.

Kun maahan rahdataan suuria määriä, silloin on ilman muuta otettava huomioon se, että heidän kyvykkyytensä sopeutua eurooppalaiseen maailmaan ei ole kovin hyvä ja on syytä ymmärtää, että siitä syntyy ongelmia, kuten on syntynyt ja tulee edelleen syntymään.

Eurooppaan houkutteleminen ei ole hyväksi heillekään. Ei sossun varassa eläminen ja/tai rikollinen polku ole niidenkään onnellisuutta kohottava asia. He ovatkin suvakeille vain väline leikkiä hyvää ihmistä. Ovat poliittisen pelin väline, eivät muuta.

Minä

on rasismia uskoa valkoisten henkisten kykyjen olevan afrikkalaisia korkeampia”

Niiltä osin kuin voidaan osoittaa eroja kyvykkyydessä, ei ole kysymys rasismista, vaan todellisuuden näkemisestä.

Väittää todistettuja ominaisuuseroja vastaan on sen sijaan rasismia, koska se kieltäminen tapahtuu sen ihonvärin perusteella, ei todistettujen tosiasioiden. Ideologia siinäkin on takana, siis se rasistinen ideologia, mitä ns. suvaitsevaiset käyttävät.

Älykkyyseroja on tutkittu varmaan aika paljonkin ja niitä on selvästi.

Voi myös katsoa kulttuureihin ja niiden saavutuksiin, niin ei voi muuta kuin todeta, että on eroja. Siksipä niiden on varsin vaikea sopeutua Eurooppaan. Jotkut sopeutuvat ihan hyvin, mutta harva.

Ingen Gripen

Varkaudessa tapahtuneen kerrostalopalon aiheutti voimakas räjähdys.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/563377d3-d2d3-4121-8834-da0c58462cd7

Asunnon haltijoiden henkilöllisyyden perusteella voisi varmaan helposti päätellä, ovatko he esimerkiksi Ruotsin mallin mukaan apinamaisia pyroterroristeja tai kotikemistikemuja.

Pena

Ruotsissa taisi käydä vastaavaa ellen väärin muista. Eli kerrostalo räjähti tuolla tavalla.

Nollatoleranssi

1. Kotiinpalauttaminen kaikille jotka ovat tehneet RIKOKSIA, siitä olisi hyvä aloittaa.

2. Seuraavaksi kaikki ne jotka koko maassaoloaikanaan eivät ole maksaneet VEROJA enempää kuin x- lukumäärän kruunuja eivätkä siis ole rahoittaneet omaa tulevaa eläkettään.

3. Ne jotka ovat VILPIN avulla ketkutelleet maassa.

Esim. nyt on juuri iso NYYH- juttu irakilaisesta perheestä Nackassa, Boossa. Ovat olleet Ruotsissa 20 vuotta mutta niistä 10 laittomasti.

https://www.nvp.se/Nacka/Saltsjo-Boo/de-kampar-for-att-familjen-ska-fa-stanna-far-inte-ga-till-sa-har

Tulitikkutyttö

Rosa Nauha-kampanjan yhteydessä on ainakin Prisman kassoilla myynnissä pari tuotetta joissa on iskulause ”Rajat eivät ole meitä varten”. Siitäpä paperittomille siirtolaisille oiva maahantuloasiakirja.

https://roosanauha.syopasaatio.fi/tuotteet/kassatieto-paperipussi/

Pirtsakka

Melkoisen huono myynninedistämiskeino, sillä väittäisin että suurin osa ihmisistä ajattelee asiasta toisin. Vaikkakin saattaa olla, että tuolla iskulauseella tarkoitetaan jotain muuta kuin valtiollisia rajoja, mutta ihmiset yhdistävät sen mielessään valtioiden rajojen olemassaoloon. Siispä tuote jää ostamatta.
Mitä meille jäisi, jos joku järjetön (sanotaan nyt vaikka EU) saisikin aikaan sen, että rajat poistetaan? Vastaan itse: meille jäisi anarkia ja juurettomuus. Ei EU sentään meidän isänmaaksemme kelpaa, vaikka kovasti yrittävät siihen pyrkiäkin.
Miksei tuosta naapurin 70 vuotta kestäneestä ihmiskokeesta opittu yhtään mitään, vaan aina vain täytyy hakata päätä seinään? Miljoonannen kerran kirjoitan: pelkkä kauppa- ja talousliitto olisi riittänyt. Ei yhtään enempää.

PSn äänestäjä

Lähes kerjäläinen pääsee Suomessa kasvuyrittäjäksi viherpunaisen määritelmän mukaan
Maat, joista Suomen mallin mukaisia mukakarvuyrittäjiä erityisesti saapuu, ovat yllätyksettömästi Iran, Venäjä, Intia, Turkki, Ukraina ja Pakistan.
– Tänä vuonna on Yhdysvaltain kansalaisilta tullut yksi hakemus.

https://www.suomenuutiset.fi/purra-suomeen-ei-tule-juuri-lainkaan-huippuosaajia-kasvuyrittajatkin-tulevat-enimmakseen-iranista-venajalta-intiasta-turkista-ukrainasta-ja-pakistanista/
– Tosin termi kasvuyrittäjä on vääristynyt, sillä Suomessa se ei tarkoita samaa kuin EU:n ja OECD:n määritelmissä, valitettavasti.

Kasvuyritys on OECD:n ja EU:n määritelmän mukaan yritys, jonka lähtötyöllisyys on vähintään 10 henkeä, ja seuraavana kolmena vuonna työllisyyden keskimääräinen vuosikasvu ylittää 20 pros

Sanna.Marin

Hyvä huomio ja kiitos tästä viestistä.

Touhupouko

Kaikenlainen kehitysapu ja valitettavasti myös jatkuva sosiaaliturva (tilapäisenä toki tarpeellinen, koska huonosta tilanteesta voi nousta jaloilleen ) ovat täysin keinotekoisia ja evoluution vastaisia tapoja aiheuttaa väestön lisääntymistä siellä missä se ei muuten tapahtuisi kuolleisuuden takia. Anteeksi ylipitkä virke. Tästä johtuen ihmiskunta tyhmenee, koska älykkäämpi väki keskittyy itsekkäänä/ahneuden kasvaen mammonan haalimiseen. Idiocracy elokuva ei liippaa kaukaa ihmiskunnan ennusteena.