VKK-puolue piti puoluekokouksen YKK-hengessä

Valta kuuluu kansalle-puolue piti Mikkelissä puoluekokouksen, jossa asioita ajettiin vanhalla kunnon Neuvostoliittohengellä. Puhujina oli mm. Venäjän suurlähetystön lähetystösihteerin edustaja.

VKK-puolueen johtaja Ano Turtiainen kertoi linjapuheessaan, että Suomen kannattaa nyt keskittyä Venäjään. Turtiainen kertoi, että suomalaiset ovat vastuuttomia, koska eivät ota huomioon venäläisten etua sille vaatimalla arvolla. Puoluejohtajan linjapuheen jälkeen ääneen pääsi Venäjän suurlähetystön lähetystösihteeri, joka kertoi mm:

– Kjiitos, jettä jolemme pijäässet pjuhumaan tänne sjuomalaisten keskuuteen näinä vjaikeina ajkoina. Tjilanne on nyt mjaailman njäyttömöllä vaikea, koska länsi on jaloittanut ljaajan Venäjän vjastaisen kampanjan vastauksena ns. Vjenäjän vastaisen hyökkäykseen Ukrainassa. Tjämä ei kuitenkaan vastaa tjodellisuutta.

Venäjän lähetystösihteeri kertoo mm:

Jemme ole hjyökännneet Jukrainaan, sillä tämä on jerikoisoperaatoio, sillä mjeillä ei ollut mjuita vaihtoehtoja sjelittää länsimaille, että ne jahrjoittvata rikollista toimintaa hjoukuttelemalla Ukrainaa Natoon

Edelleen Venäjän edustaja kertoi, että Venäjän tavoite on mahdollisimman monen ihmishengen pelastaminen Ukrainassa, mutta jos länsimaat sekaantuvat asiaan niin kuolonuhreja voi tulla. On valitettavaa nähdä miten Suomi on sekaantunut Ukraina sotaan ja mitä useampi kokki, sitä pahempi soppa.

Venäjän edustaja kertoo kuitenkin Suomen pelastuksena sen, että naapuruuden välinen yhteinen historia, ja hyvät naapuruussuhteet ovat se, joka tulee pelastamaan Suomen.

– Me Vjenällä toivommekin, että sjuomalaiset ymmärtävät tjämän asjian.

 

Notify of
guest
103 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sami

Putin on kiva 👍

Qroquius Kad

Huippukaveri, kerta kaikiaan!

GLGL

yle: “Venäjän Lavrov puhui Suomen ja Ruotsin Nato-ha­ke­muk­ses­ta BBC:lle”

Päivän absurdio: Suomi on kohta sodassa, eikä yle kykene edes tekemään tuollaista haastattelua itse. Ei kiinnosta Suomen kohtalo?

Qroquius Kad

Suomi ei ole kohta sodassa yhtään enempää kuin Virokaan.

Ohmygod

Suomella ei ole mitään käyttöä Lavrovin mielipiteille.
Sergei puhuu mitä tsaari käskee, muuten kutsuu Siperia.

Yhtä paskoi lännessä

Yhtä kuspäitä on lännen johtajat. Mitä hyvää näet Pissis Marinissa, Bidee Suihkussa tai vaikka Merkkelissä, Makronissa, Trudeaussa???? Täysiä molopäitä kaikki.

Qroquius Kad

Kyllä minä lasken Viktor Orbánin ja muut Visegrád-maiden sekä Baltian maiden johtajat länsimaisiksi.
Eikä Suomen nykyistä Länteen liitymisen politiikkaa johda vartaloministeritär Manna Sariini, vaan Sauli Väinämö.

Liikaa on idioott johtaji

Joo toki Orban on länsimainen johtaja ja onhan unkarilaiset sukulaiskansa meille. Mutta ei yksi pääsky vielä kesää tee.

AsemanaukionTaksitolppa

Suoli Nilvistö on -90 luvulta alkaen ollut tuhoamassa Suomea minkä kerennyt.

Big l

Kyllähän marin olis parhaimmillaan kadun kulmassa myymässä tussua. Sais paljon vähemmän pahaa aikaseks. Kyllä mä vuokraisin sen vaikka heti päiväks. Mut ikäväkyllä jostain kumman syystä se on pääministeri ja aivan järkyttävä täystuho.

Big l

Ja putin, lavrov, medjedev yms mielisairaat lapsien tappamisesta haaveilevat kusiaivot on sit niitä huippu jätkiä. Juu marin, ohisalo, suomela ja sontakyrpä haavisto on aivan vitun perseestä mut ne ei oo sentään lapsia tappavia ja raiskaavia paskaläjiä kuten ryssät. Joka ryssä sais kadota savuna ilmaan ny ihan vitun samantien.

Pervoilu on muotia

Sateenkaari Natokin on kiva. Voi vaikka pervoilla. Homostella ja vaikka leikata kikelin poiki ja poraa reiän tilalle. Mikä sen mukavampaa. Eläköön läntiset arvot!!!

Qroquius Kad

NATO on puolustusliitto. Olet sekoittanut sen johonkin toiseen.

Hyökkäysonparaspuolustus

Vuonna 1999 Nato pommitti Serbiaa entisessä Jugoslaviassa yhtäjaksoisesti 78 päivän ajan. Nato-liittouma pystyi tuhoamaan ilmaiskuilla yli 3000 serbialaista kohdetta. Länsivaltojen pyrkimysten ja toimien tavoitteena oli siis Jugoslavian hajottaminen, ja tuloksena oli raunioitunut Balkan.
Mikäs puolustusliitto se sellainen on?

13. Waffen-Gebirgs-Divisi

Titon väkivaltaisesti muodostaman kommunistisen epävaltion luonnollinen hajoaminen oli odotettu. Keskinäisten kiistojen syvyys sitten oli yllätys kun “siihen asti oli oltu ystävällisiä naapureita”.
Mediassa amerikkalainen neuvottelija sanoi, että jos jotain esittää niin vastaus on, että mutta kun 1300-1600-luvulla nuo tekivät sitä sun tätä.
Muslimeista tehtiin sitten uhreja, mikä ei pitänyt ollenkaan paikkaansa, mutta se sopi Ranskan ja Saksan politiikkaan. Suomen media mukaili sitä.

Jortonki

Kyl se kesti yli kaks kuukautta. NATO bombing of Yugoslavia – Wikipedia . Mut se tapahtui sen jälkeen kun serbit oli tappaneet aika monta muslimia. Srebrenica massacre – Wikipedia

Typerät vielä uskoo

Niinhän ne väittää, mutta teot eivät puhu puolestaan.

Vanja P. Toveri

VKK = Vanja Kiva Kaveri

Huru-ukko

Valta Kuuluu Kremlille piti kokoustaan, sano. Pääkonttorin terveiset käväisi tuomassa korkea-arvoinen kolmas lähetystösihteeri, siis lähäs suurlähettiläs.
Sillähän niitä ihmishenkiä pelastuu kun pommitetaan ja tykistöllä ammutaan kaikki kaskaksi. Ihan kuin Mariupol ja monet muut.

Ilmari

Siellä oli äänioikeus YHDEKSÅLLÄ edustajalla. Tukijäsenet saivat armosta osallistua kokoukseen. Varsinainen puoluekokous!

Paskaa tuutista

Vastenmielinen julkaisu

Qroquius Kad

Totisesti.
Vaikea ajatella vastenmielisempää julkaisua kuin tuo Valta Kuuluu Kremlille -ryssänrenkien ulostama.

Mustamakkara

James Hirvisaaren ‘miten kehtaatte’ puhe on nyt nollattu ja resetoitu. Miehen omasta toiminnasta johtuen.

Vielä pahempaa kuin kehitysmaalaisten roudaaminen maahan on nimittäin ryssän lakeijana touhuaminen. Kyllä sitä voi ihminen alas vajota.

Ja kehitysmaalaisten roudaaminen on sentään jo suuren luokan rikos isänmaata kohtaan.

Joppos123

Anus törtsi on 24 karaatin putlerhuora. Se hormooneilla aivonsa tuhonnut mätisäkki nauttinee jokaisesta ryssän tappamasta lapsesta. Kuvottava koiranoksennus.
Kannattajat samanlaisia häiriintyneitä psykoja.
Nyt tunnemme vihollisen rajojemme sisällä.

Qroquius Kad

Turtapää-paran kohtaloksi on koitunut ilmeisimmin ryssäläinen kasvuhormoni, joka oli valmistettu kuolleiden ryssien ruumishuoneilta varastetuista aivolisäkkeistä.

Se on muuttanut hänen alunperin suomalaisen ammattivoimailija-yrittäjän aivot ryssän aivoiksi.

Kepu pettää jälleen

Tuota samaa liturgiaa Suomessa vuodattivat 1970-luvulta alkaen kaikki puolueet lukuunottamatta perustuslaillisia ja paria kokoomuslaista sekä osaa vennamolaisista. Pahiten suomettunut ei ollut suinkaan vasemmisto eivätkä edes kommunistit vaan Keskustapuolue.
Mielenkiintoista olisi nähdä, jos kävisikin ihmeellisesti niin, että Suomen Nato-jäsenyys estyisi, kuinka itään kumartaminen ja julkea mielistely alkaisi jälleen tietyillä tahoilla.

Sami

Kylmänsodan aikana SDP:n ja Kokoomuksen suurin ulkomainen rahoittaja oli CIA.

Entinen Neuvostoliiton Suomen suurlähettiläs sanoi ettei Suomea tarvinnut vakoilla, koska Helsingissä heidän suurlähetystön edessä oli välillä pitkä jono suomalaisia kansanedustajia tulossa paljastamaan valtionsalaisuuksia, ja vieläpä pyytämättä sekä ilmaiseksi.

Näitä valtionsalaisuuksien vapaaehtoisia paljastajia tuli kaikista puolueista.

Nyt nämä suomalaiset valtionsalaisuuksien paljastajat paljastelevat Bryssälle sekä USA:lle

Qroquius Kad

Väärin.

Kylmän Sodan aikaan suomalaiset politikoitsijat juoksivat Tehtaankadulla koska

a) Suomi oli yksin maailmassa Imperialistisen Roistovaltio Ryssän kyljessä ilman liittolaisia
b) mies haluaa pillua ja nainen haluaa rahaa. Niinpä Suomi-neito antoi Ryssä-örkille pillua (poliittista alistumista ja orjailua) ja sai vastineeksi rahaa (jota huoralle maksetaan).

Nyt Suomella on liittolaisia, joiden kanssa valtionjohtajat tekevät yhteistyötä, ettei Suomen enää koskaan tarvitsisi huorata Ryssä-örkille, vaikka moni niin haluaakin.

Paitsi ettei monikaan halua, vaan vain noin viidenneksen vähemmistö.

Runtiti-pou

SDP on kai saanut CIA-rahaa viimeksi 60-luvulla, kun ei koko puolue ollut vielä hypännyt Kremlin junaan. Tätä ennen Kekkonen ja KGB hajottivat puolueen ja siitä irtosi TPSL

Repikää siitä

Ei se kumartelu nyt ala, koska kaikki noi puolueet on siionisti jenkkien talutusnuorassa. Tätä ei tunnu tälläkään palsatalla jengi tajuavan, joten sanoisin, että suurimman osan AÖ on alle 100.

Qroquius Kad

Minä kyllä tajuan, ja tunnen suunnatonta kärsimystä siitä, että en edes omaa AÖ:tä;
enhän edes tiedä mitä se tarkoittaa.
Alistuminen Örkkimäisyyteen?

Ymmärtäen

QK, kommentoinnissa voisi olla linjakasta säilyttää oma tasonsa eikä reagoida ilmiselvään helppoon typeryyteem kitkerästi.

Qroquius Kad

Tuossa jokunen viikko sitten elämäni juna meinasi suistua kokonaan raiteilta niin, että täytyi pitää täällä viikon kommentitauko saadakseni itseni takaisin.
Pientä nämä linjasta lipeämiset siihen verrattuina ovat.

Make’s perfect sense

Kumartelu ei ehkä ala nyt, vaan on iso riski/mahdollisuus että EU romahtaa taloudellisesti ja hajoaa takaisin kansallisvaltioiksi seuraavien 5 vuoden aikana. Jaa että miksikö?

Vuosi sitten EU:n koronaelpymisrahasto toi Suomellekin monta miljardia uutta velkaa ja nyt EKP:ssä jo järjestellään uutta pakettia Italialle EU- maiden korkoerojen tasaamiseksi. Uutta rahaa on viime vuosina pumpattu markkinoille niin järjettömiä määriä että Eurojen arvon on ollut pakko laskea… inflatoitua koko EU:ssa. Sijoittajat puolestaan tahtovat sijoituksilleen inflaatiota vastaavan koron. Korot nousee koko EU:ssa ja etelän maissa nuo korot ovat niin korkeiksi että voivat esim pakottaa Italian ulos Eurosta devalvoimaan valuuttaansa. Ja pian nuo Euron yhteisvastuulliset velat lankeavat… Suomelle.

Ilmari

Taas jotain järjetöntä siionistipaskaa.

Suomi Finland

“– VKK on kansalaisilleen työkalu päästä vaikuttamaan maan ja paikkakuntansa asioihin. Se on siis työkalu, joka pyrkii takaamaan, että valta on siellä missä sen kuuluukin olla eli kansalla.
Väite on sinänsä erikoinen, sillä valtaa puolueessa käyttää vain yhdeksän jäsentä. Loput 3750 jäsentä ovat äänioikeudettomia tukijäseniä. Näin ollen vain 0,2 prosentilla puolueen jäsenistä on mahdollisuus osallistua puolueen päätöksentekoon.
Kokouksessa oli läsnä vain kuusi varsinaista jäsentä. Lisäksi paikalle saapuneille puolueen tukijäsenille annettiin kuitenkin läsnäolo-oikeus kokoukseen.”

Iltalehdessä oli osuva huomio VKK:sta.

Vladimir Kremlistä Käskee

Paskaa tuutista

Iltalehti, voi jumlauta mitä porukkaa Pt-medialla

Forget

Et saa rahaa enään

Huru-ukko

Tuskaa paatista? Moskva muuttui sukellusveneeksi kun joku unohti laittaa pohjatapin kiinni?

Tulee vielä tiukat paikat

Länsi sukeltaa kans vai miten on velkaantumisen ja inflaation kanssa.

Make’s perfect sense

Se että pieni osa puolueen jäsenistä on äänioikeutettuja eliittijäseniä ja loput pelkkää vaalikarjapopulaa on täysin sekopäistä.

Muutenkin koko Suomen edustukselinen demokratia on lakannut edustamasta kansalaisten näkemyksiä ja kääntynyt palvelemaan poliittisen eliitin tarpeita.

joten miten kukaan(Hirvisaari?) voi olla niin pöliä että rakentaa puolue-elittiä palvelevan puolueen. Tämmöinen elitistisyys kun poistaa puolueen johtajilta sen nöyryyden jota niiden pitäisi oman etunsa turvaamiseksi osoittaa puolueen kannattajia ja heidän ajatuksiaan kohtaan.

Last edited 5 kuukautta sitten by Make’s perfect sense
VKK = Venäjältä Kutsu Käy

Mikseivät nuo tyypit muuta Venäjälle jos siellä niin kivaa ja hyvää on?

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/37a003ac-c0b4-4ccc-9c96-543eb85169b0

Paskaa tuutista

Iltalehti on teidän lähde.
Samaa paskaa tuutista, kun Pt-media.

Joppos123

Vituttaako ryssänhuoraa?

Suomi Finland

Sen oma rakas MVlehti on ainoa oikea totuuden torvi Moskovan Pravdan lisäksi.

Last edited 5 kuukautta sitten by Suomi Finland
Joppos123

Sekin paska-aviisi taitaa edelleen olla kyykyssä ja toinen anus karannut Pattayalle. Jossainhan noiden ryssänhuorien pitää kitistä putlerkulttiaan joten notkuvat täällä oksentamassa maanpetturuuttaan.
Alhaisia ihmispaskoja.

Huhhuh

Joo Iltalehtihän se on oikea totuuden torvi.

Sami

Iltalehden omistajat ovat rapakon takana olevat maailman suurimmat oligarkit, joiden käsien kautta kulkee 83% kaikesta maailman rahasta, eikä raha heille riitä, -he haluavat VALTAA.

Katso ja ylläty, suomen valtamedia ei johdeta Suomesta, vaan ihan jostain muualta.

https://youtu.be/FUXdIBp21iw

Sami

Iltalehden, iltasanomat, Helsingin Sanomat, koko Alma median, MTV3:n omistaa Amerikkalainen Vanguard Group Inc.

Tämä ehkä koko maailman suurin pääomasijoittajajien yhteenliittymä ei tuota puolueetonta uutisointia vaan mielipidevaikuttamista bisneksien sekä poliittisen vallan edistämiseksi omaksi hyväkseen.

Tämä pääomasijoittajajien yhteenliittymä ei välitä kansoista, vaan rahasta sekä poliittisesta vallasta bisneksien edistämiseksi

Ja valtio omistaa pirusti

Niin ja entä sitten? So what? Och?

Ainahan joku omistaa, ei siitä mihinkään pääse. Lukijan pitää puolestaan omistaa AIVOT ja tietää miten niitä käytetään.

pöh

Mua on turha pitää minään vkk kannattajana, en äänestä enää ikinä ketään.
Mutta miettikää mitä meidän hallituspuolueet tekee, ne lahjottaa tän maan minkä ovat ensin velkaannuttaneet niin ettei kukaan ikinä edes niitä pysty maksamaan.

Qroquius Kad

Mietipä itse miksi hallituspuolueet voivat tehdä mitä tekevät.
Ne tekevät ja voivat tehdä tuota juuri siksi, kun sinä ja sinunlaisesi jättävät äänestämättä ja kitisette mieluummin netissä.

pöh

paskat. Siellä on hallituksessa puolueet jotka kärsi ennätykselliset tappiot vaaleissa, ja sitten tietysti SDP joka ihan suoraan valehtelemalla sai niukasti “isoimman puolueen” valtikan. Äänestämisellä ei ole mitään merkitystä.

Eniten nukkuvia

Persut hävisivät hallitustunnustelijan paikan marginaalisen pienellä erolla. Miksiköhän?
Ei yllätä, että Suomen Uutistenkin kommenttipalstalla toistuu kohtalaisesti tuo “en äänestä enää” mitä merkillisimmillä perusteluilla. Joko siellä on asialla täydelliset tupauunot tai punaviheroikeiston ja -vasemmiston trollit.

pöh

heh heh ei persutkaan eroa enää muista puolueista mienkäään.
Yksittäisiä hyviä tyypejä sielllä on.
Mutta puolue on läpimätä. ja aiemmin olen äänestänyt persuja.

VMP

Varmaan noi vaihdoehtoryssämediat onnisui tavoitteissaan, niillehän on ollut kaikkein tärkeintä, että “maanpetturi” perussuomalaiset ei pääse hallitukseen ja sama meno saa jatkua. Luultavasti saivat jotain lahjuksia muilta puolueilta kun onnistuivat kriittiset äänet viemään.

Vesa Mustonen

Ei mahdotonta tuokaan.. tosin luulen edelleen että ryssän kätyreiltä vaikuttavat ovat ryssän kätyreitä.

Last edited 5 kuukautta sitten by Vesa Mustonen
Sherlokki suvakko

Olen yrittänyt äänestää muutoksen puolesta, mutta paskemmaks vaan muuttuu politiikka. VKK täysi pettymys, arvasin jo siinä vaiheessa kun saivat sen ns vaalivoiton. Suorassa lähetyksessä Anokin oli hämillään, eikä osannut sanoa, että mitäs nyt? Siinä vaiheessa tuli mieleen Leninin sanat vallankumouksen tapahtuessa, että “tältäkö se valta tuntuu”. Sen takii äänestäminen on perseestä, enemmän siinä pettyy, kuin että saa jotain vastinetta äänelleen. Tää ei oo kitinää, vaan vitutusta.

Junkkari

Artjom Turtkaya on ehta ryssäbotti kuten Anus ja desantti Backman

pöh

Suurin osa teistä jotka ryssittelee niin ei edes erota ryssää ja ukrainalaista.
Se juuri melkosen koomista että Suomessa on vainottu ukrainalaisia, koska sinukaltaiset juntit luulee niitä ryssiksi.

Junkkari

Artjom Turtkaya, sinäkö siellä?

Hesari taikoo 14

Lavrov Suomen ja Ruotsin hallitukset] eivät oikeastaan 
ota huomioon kansalaistensa mielipidettä
HS
Tässä Lavrov ilmeisesti tietoisesti vääristelee totuutta, 
sillä sen jälkeen, kun Venäjä 24. helmikuuta aloitti suurhyökkäyksensä Ukrainaan, 
Suomen Nato-kannatusluvut ponkaisivat nousuun.
** Taloustutkimuksen toukokuussa** Ylelle** tekemään kyselyyn vastanneista
 76 prosenttia kannatti Suomen jäsenyyttä ja vain 12 prosenttia vastusti.
Huomio
HESARI VALEHTELEE JOPA LÄHDE UUTISENSA LUKUJA 
 9.–11.3.2022.
Ylen kysely: Nato-jäsenyyden kannatus vahvistuu – 62 prosenttia haluaa nyt Natoon
Kyselyyn vastasi 1378 vastaajaa.

Hesari taikoo prosentteja

Otos edustaa Suomen äänestysikäistä väestöä 

Siis 1378 vastaajaa.on koko kansan nato päätöksen mittari 

aika heikolla tolalla on suomen demokratia ei voi muuta sanoa

Siis YLEN kyselyllä voidaan korvata aito demokratia niinkö

osoittaa aivan järkyttävää ylimielisyyttä ja demokratian halveksuntaa, 

2022

KANSANVALLAN DEMOKRATIA

 jonka valtamedia näkökään aikoo kaapata Korvata Gallupeilla itsellensä

Miksi äänestää

 Tehdään päätökset Ylen gallubien mukaan

joo Paras idea ikinä T -YLE-HS IS IL MTV3

Vili

Pulssissa on vähän muuttujia ja 15 sek. on 25% ajasta. Alle 2000 hlöä versus 3 500000 äänioikeutettua edustaa 0,05% väestöstä. Näin pienellä otannalla ei ole tilastoarvoa. Vastaava 25% otanta olisi n. 900000 hlön tutkimus. Se olisi jo isosti suuntaa antava.

Ilmari

Ku on kyseessä satunnaisotanta, on sillä suuri tilastoarvo

Vesa Mustonen

Monet taitaa epäillä tuon otannan satunaisuutta – miten siitä voi olla varma?

Make’s perfect sense

Ja yleensä kun pulssi mitataan, niin mitataan lepopulssi. Silloin kun on mieli ja keho on sopivan rauhoittuneessa tilassa. Entä miten kävi vuosia vaalikarjan miellyttämiseksi luvatulle Nato-kansanäänestykselle? Ei mitenkään, vaan maaliskuussa kun naton kannatus nousi ensimmäistä kertaa ikinä suuremmaksi kuin naton vastustuksen – kiitos medioiden valtavan ja jokapäiväisen sotapropagandan. Niin tuolloin “eliitti” näytti keskisormea kansalaisille ilmoittamalla että pari sotahuumassa tehtyä galluppia riittävät osoittamaan että Suomen kansa on ikuisesti sitoutuneita nato-jäsenyyteen.

Juju tässä kiireessä oli tietenkin se että Ukrainan sota voisi päättyä nopeastikin ja naton kannatus laskea taas pienemmäksi kuin naton vastustus. Tuolloin kansanäänestyksestä saataisiin väärä tulos.

Make's perfect sense

Väyryseltä… niin luultavasti Väyrysellä on samanainen Perfect Sense(TM) kristallipallo. Enkä minä sille mitään voi jos se esim näyttää Väyrysellekin…
1) Venäjän korruptoineen Turkin ja muidenkin Nato-maiden johtajia torppaamaan Suomen Nato jäsenyys.
2)Turkin heittävän loputtomasti ehtoja joihin on mahdoton suostua.
3) Venäjän siirtyvän varmasti sotataktiikkaan, jossa se lopulta alkaa valtaamaan alaa ampumalla kaupunkeja tykistöllä ja raketeilla paskax ja jos tuo ei toimisi…
4) Venäjä aio hävitä sotaa sen takia että taktiset ydinaseet ovat moraalisesti väärin… päinvastoin Venäjä päättää mieluummin voittaa sodan pommittamalla ukrainan joukkoja taktisilla ydinaseilla.

Eihän nämä visiot suosittuja ole, mutta niin tuo maaginen “Perfect Sense” kristallipallo näyttää.

Sherlokki suvakko

Tällä kaaviollahan VKK on 100 prosettisesti demokraattinen puuolue. kaikki 9 edustajaa ovat samaa mieltä, voi vittu missä mennään!

Only in Finland

”Vittu Kunhan Kusetamne”

GLGL

Suurlähetystön lähetystösihteerin puheenvuoron olisi voinut litteroida ihan suomenkielellä. Hetken mietin, että olenko ilta-sanomien sivulla…

Moonman

Turtiainen sai nauttia hetken aikaa vaihtoehtoväen suosiosta, kun vastusti rokote- ja maskipsykoosia koronan aikana. Mutta tuosta ryssälle kumartelusta ei ole paluuta enää.

Sherlokki suvakko

Keskusteluyhteys venäjään pitää olla, mutta kumarrus itään on yhtäkuin pyllistys omille äänetäjilleen ja Suomen kansalaisille. S Väinämöinenkin on laulanut itsensä suohon ja länsi on kuin minions kätyrit, sekoilevat ympäriinsä. Veriherra vladimir Iljits putkuri vaan naureskelee tälle touhulle. Saksan kyrpä vielä julkeasti rahoittaa venäjän sotaa, heidän vihreä unelmansa on täyttä paskanjauhantaa, samoin makroonit ja muut pellet on menneet kansalaisten selän takana sopimaan asioita.

Minä

Oli vähän pettymys, kun Turtiainen, joka hienosti taisteli rokotuksia vastaan, paljastui hyvin vahvasti venäjämieliseksi. Kuulostaa suomettuneemmalta kuin Väyrynen tai Halonen.

Daavidin poika

Tämä Ano Turtiainen on niin turha äijä kun vain äijä voi olla. Sain sen käsityksen kun luin lehteä sivusilmällä. Verottaja olisi asettanut Turtiaisen liiketoiminnan konkurssiin. Taisi olla 40 000 euroa verovelkoja Turtiaisen yrityksellä.

Nyt kun Eu-on asettanut kaiken näköisen Venäläisen toiminnan kieltoon eu:n alueella, niin miksi Turtiaisen kokouksessa kulkee saastaisia Venäläisiä suurlähetystöä myöten.? Suomen valtion pitää välittömästi karkottaa kaikki Venäjäläinen poliittinen toiminta, mikä vahingoittaa Suomen kansalaisen elämää.

Kuka nuo Turtiaisen verovelat maksaa.? Kansalaiset tietenkin.!

Eipäs osoitella

Kyllähän suomalainen rivikansalainen, muttan no politikot…

Varma Voitto Ikuinen

ei hjyökänny, ei . hjuva. karjala takas ja korvaukset korkoineen..

Smurff It

Ei me kansallismieliset tyydytä karjalaan ja petsamoon vaan me halutaan rajat uralille saakka, komin tasavaltaan, heimoveljien maille.

Vesa Mustonen

Miksi kansallismielinen suomalainen haluaisi tuumaakaan ryssän maata?

Jortonki

Vain omansa takaisin. Huomaa pieni ero.

Särmääjä

Olisivat nyt edes rukoilleet muutaman kerran yhdessä että yleisölläkin olisi ollut muuta ohjelmaa kun vain istua ja taputtaa puheille lavalla. Putinin uusin puhe olisi voitu myös näyttää Pietarin talousfoorumilta, joka ikävästi osui vähän päällekkäin tämän mahtavan tapahtuman kanssa.

Forget

Pt-media on kovempi kommunisti julkaisu, kun valtamedia4

Suvaitsevaisuus kunniaan!

Ja tällainen Suvakkipäivitys puovolta tälle päivälle.

Jatka toki valitsemallasi tiellä, hyvä siitä tulee.

Pekka

Tottahan toki suvakit tuollaisesta tykkäävät, heidän mielestään varmastikin asiallinen.

Päivi Nigga

Aistin vihaa venäjää kohtaan?

Runtiti-pou

Jokainen normaali ihminen vihaa Venäjää

eee

Venäjällä mikään sanottu ei merkitse mitään muuta kuin potentiaalista valetta.On aina ollut suuri tragedia, että meillä on tuollainen kehitysmaa naapurina.

Suomi Finland

Nyt olisi VKK:lla loistava tilaisuus rekrytoida itselleen toinen kansanedustaja.

Kokoomuksessa kuhisee siihen malliin.

Jortonki

Vasta vaalien jälkeen. Kukaan VKK ei pääse läpi omilta listoilta. Ja Stalinisti/Vihreä- puolueilta voisi olla helpompi rekrytoida kuin kokkareilta, vaalien voittajilta.

Olenks mää vaan tyhmä^?

Mikä ihme on YKK? YYA on tuttu ja “YYA hengessä” sopisi hyvin otsikkoon, mutta mikä YKK??

Pete

Mikä on YKK-henki?