Tukholmassa painettiin paniikkinappulaa ampumisten takia

Kuluvan vuoden ja varsinkin viimeisten kuukausien aikana Tukholmassa tapahtuneet ammuskelut ovat saaneet ihmisten sukkia pyörimään jaloissa. Erityisesti Järvassa ollaan painettu paniikkinappulaa.

Viimeisten kuukausien aikana sotatoimien pääpaino on ollut Tenstan ympäristössä. Ukkoa on kaatunut kuin heinää ja lähes joka yö on ollut jonkinlaista räiskimistä.

On aika selvää, että tavalliset ihmiset pelkäävät liikkua alueella. Tämä siksi, että monet tuntevat, tai ainakin tietävät sen ydinporukan, joka kulkee kommandopipot päässä ja pistoolit taskussa jahtaamassa toisiaan. Ihmiset tietävät, että he eivät välitä yhtään mistään mitään, vaan heidän kaikkea toimintaa ohjaa se kuuluisa rispekti. Tavallinen ihminen jos sattuu väärään paikkaan väärään aikaan, niin se on henki pois.

Poliisi on yrittänyt tehdä monenlaista, mutta poliisikaan ei voi yksin tehdä paljon mitään. Jokaista kadunkulmaa ei voi vahtia, eikä jokaista vastaantulijaa voi ratsata, että onko pistooli taskussa. Ampumisestahan ei yleensä ilmoitella etukäteen.

 

Järvaan on syntynyt aivan omanlaisensa ase-trendi. Gangstereilla on kahdenlaisia aseita. On olemassa murha-aseita, sitten on olemassa rispekti-aseita. Murha-aseena käytetään paljon halpoja starttipistooleista tms. aseista tehtyjä aseita, joihin vaihdetaan oikea piippu tai deaktivoiduista aseista porataan piiput auki. Tällaisen pistoolin hinta ei ole kovanpuoleinen, viidestä tuhannesta kruunusta ylöspäin patruunoiden kera.

Kun lähdetään murhahommiin, niin pistooliin ei ole järkeä panostaa paljon rahaa, koska asetta käytetään vain sen yhden kerran. Kun murha on suoritettu, niin ampuma-ase pitää hävittää. Tällaista asetta, jolla on ammuttu joku hengiltä, sellaista ei kukaan halua kantaa taskussaan.

Nämä rispekti-aseet voivat sitten olla arvokkaampia ja ”siistempiä”. Niillä ei suoraan haluta tehdä murhia, toki sekin voidaan tehdä tarpeen vaatiessa. Mutta ase on enemmän sellainen näyttelyase. Joku itse rakennettu kusiluikku ei herätä rispektiä, mutta kun alkaa olemaan Berettaa tms. asetta, niin kyllä lähtee.

20 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Johan Steel
Johan Steel
14.9.2021 20:53

Täältä löytyy asiallinen dokumentti monikulttuurisen ruotsin syntyvaiheista:
https://rumble.com/vmdjyp-varfr-r-sverige-en-mngkultur.html

juhaII
juhaII
13.9.2021 23:32

Olof Palme voitaisiin nostaa haudastaan katsomaan ”kättensä töitä”!

Mutta ihan kohtisuoraan ei voida entistä pääministeriä syyttää ideasta ”tehdä Ruotsista monikulttuurinen maa niin kuin Kanada on”!

Sen juurrutti mieliin Palmelle muuan Puolasta tullut mies, joka tuli opiskelemaan 1960-luvulla Tukholman yliopistoon: Hän kirjoitti monia kirjoituksia aiheesta ruotsalaisiin lehtiin ja kävi keskusteluja demarien kanssa. Ellen aivan ole hakoteillä. Hänestä tuli myös puolueen jäsen. Sanottakoot, ettei hänen lobbaamansa yhteiskuntakokoeilu ottanut tuulta alleen puolueessa niin kauan kuin pääministeri Tage Erlander (1901-1985) oli vallassa. Erlanderilla huhuttiin aikanaan olleen sukujuuret jossain itäisessä Suomessa. Ellei peräti jossain savon suunnalla.

...
...
13.9.2021 22:54

”Poliisi on yrittänyt tehdä monenlaista, mutta poliisikaan ei voi yksin tehdä paljon mitään. ”

No voivoi.Pitäisiköhän polpon nyt leipoa vähän lisää pullaa ja nuolla loisivien ihmispaskajätteiden persereikää vähän innokkaammin.

Ei kestä
Ei kestä
13.9.2021 22:50

Nuo poratut starttiaseet eivät montaa laukausta muuten kestä. Että eivät ole pitkäikäisiä ja melko vaarallisia.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
14.9.2021 11:08
Vastaa...  Ei kestä

Eipä niitä ammuskeluihin hankitakaan.
Niiden käyttötarkoitus on ampua pahaa-aavistamatonta uhria takaraivoon kerran tai korkeintaan kaksi.

Minä
Minä
13.9.2021 16:20

60-luvlla painettiin juhlinnan merkeissä Ruotsissa panonappulaa, nykyään painetaan kauhujen keskellä paniikkinappulaa. Ajat ovat muuttuneet.

Mr.Reese
Mr.Reese
13.9.2021 16:11

Näiden kotikonnuilla leopardisuikat tykkää kullata aseitaan, sellaisella sitä rispektiä tulisi Tenstassakin ovista ja ikkunoista.

jorma
jorma
13.9.2021 14:47

Paniikkinappulaa on painettu vasta sitten kun on tilattu Venäjältä Omon-joukot ”harjoittelemaan” Ruotsiin. Hiusverkkomiehistä ei taida olla tositoimiin.

mummeli
mummeli
13.9.2021 17:01
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

eikös tuo rauhanturvaaminen ole ihan normihommia sotatoimialueella?

Sepe
Sepe
13.9.2021 20:06
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Turvaamaan omia kansalaisia vierailla mailla vrt. Suomen erikoisjoukot Afganistanissa.

Jaska
Jaska
13.9.2021 21:37
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Johan tuolta Agganista lähti

Könsikäskömuka
Könsikäskömuka
14.9.2021 13:22
Vastaa...  jorma

Hiusverkkomiehet voittavat aina suomalaiset urheilussa? How come?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
14.9.2021 20:07

Voittavathan afrikkalaisetkin. Ovatko he siis ylivertaista rotua meihin verrattuna?

imaami
imaami
13.9.2021 14:17

Jutusta ei kyllä ilmennyt se paniikkinappula, miten ja missä sitä painettiin, saati että kuka.
Muuten ok.

Suomi Finland
Suomi Finland
13.9.2021 13:53

Painettu paniikkinappulaa.

Tarkoittanee sitä, että joka korttelissa on oma kahvi/pulla pizzatarjoilu. Gansteritkin heltyvät kun saavat kastaa pullansa tuoreeseen kahviin.

Oloneuvos
Oloneuvos
13.9.2021 13:40

A. Stubbilta haastattelu kyseiseen asiaan liittyen olisi paikallaan. Kovasti kehui monikulttuuria muutama vuosi sitten.

uusi suomettuminen
uusi suomettuminen
13.9.2021 14:04
Vastaa...  Oloneuvos

Stubbelo on maailmaa paljon nähneenä varmasti ymmärtänyt ettei mikään realistinen määrä kotouttamista pysty paljoakaan vähentämään suurina joukkoina tuotavien kehitysmaalaisten aiheuttamaa henkistä ja taloudellista arvohaittaa.

Koska Suomi oli kuitenkin jo allekirjoittanut taakanjako- ja elatusvelvollisuussopimukset, niin päättäjät ovat sittemmin joutuneet kaunistelemaan asiaa ja peittelemään ongelmia.

Suomi Finland
Suomi Finland
13.9.2021 15:17
Vastaa...  Oloneuvos

Olisihan se monikulttuurisuus jonkinasteinen rikkaus jos ne kulttuuri-ihmiset vaan kutoisivat lentäviä mattoja ja laittaisivat sitä törkeen siistii safkaa.

Mutta kun tietää minkälaisessa kunnossa ne kotimaat ovat, niin ei oikein voi sitä rikkautta olettaa saavansa.

Life-Seeker boat pulju taitaa olla jo suljettu vähäisen kysynnän vuoksi.

Ei auttanut, vaikka yliopistoihmiset suunnittelivat kaarnavenhon.

Meitä on huijattu
Meitä on huijattu
13.9.2021 13:21

Mitä helvettiä? Meille uskoteltiin ja uskotellaan ihan muuta. Että ne olivat lottovoitto sekä voimavara sekä talous lähtee syöksynousuun!!