Flemingsbergin lapsiampumisesta vangitseminen

Viime kesäinen Huddingen ampumistapaus, jossa kaksi lasta sai osumaa, on ollut monta viikkoa hiljaiselossa. Tapauksesta on vangittu yksi henkilö ja viime perjantaina vangittiin toinen.

Heinäkuun 17. päivän illalla Huddingen Flemingsbergin gangsterilla oli sotatoimet päällänsä. Tarkasti ottaen Visätran asuinalueella aivan poliisilaitoksen ja poliisivankilan vieressä kaivettiin pistoolit esille ja ammuttiin sokkona.

Kaksi sivullista lasta sai osumaa jalkoihin.

Tapahtuman jälkeen otettiin kiinni useita uusruotsalaisia, mutta suurin osa heistä on päästetty vapaaksi näytön puutteen vuoksi. 25-vuotias mies kuitenkin vangittiin epäiltynä ampumisesta.

Expressenin mukaan poliisi otti viime viikolla kiinni 30-vuotiaan räppärin, jota epäillään nyt osallisuudesta ampumiseen. Lehden mukaan räppäri ei kuitenkaan ole pitänyt sitä pistoolia kädessä, josta lapsiin osuneet luodit ovat lähteneet. Hänen epäillään kuitenkin olleen mukana itse ammuskelussa.

Flemingsbergin gangsterilla on ollut muutenkin kiireen puoleista koko kesän. Pari viikkoa ennen tätä lapsiampumista ammuttiin hengiltä yksi jengien johtohahmoista. Useita laukauksia päähän. Lapsiampumisen jälkeen Flemingsbergissä ja ympäristössä on ollut useita ammuskeluja, joissa miestä on kannettu urakkatahdilla sairaalaan paikattavaksi.

Seurataan tapahtumia.

Yksi vangittu Huddingen lapsiampumisesta

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juhaII

Tarvittaisiin jäykähkösti hieman vinosti kävelevää ja painavasti artikuloivaa John Waynea!

Sen jälkeen ei mikään olisi enää “vinossa”!!!