Järvan kuoleman kuusikko toimittaa taas ruumiita

Ruotsissa on vietetty jonkinlaista vakavasti-keskustelu-viikkoa, jossa ollaan keskusteltu hyvin hyvin vakavasti Järvan ampumistapauksista. Nyrkkiä on lyöty vihaisena pöytään ja sanottu vakavasti ”Nyt riittää!”

Vaan ei riitä. Esimerkiksi tänään aamulla löydettiin Husbystä kerrostalohuoneistosta ammuttu mies. Ehkä hieman yli-ikäinen pikkugangsteri, 35-vuotta, mutta kyllä sitä gangstaa voi leikkiä vielä lähempänä keski-ikää kuin syntymää.

Asukkaat soittelivat poliisille sen jälkeen kun riitelyn äänet muuttuivat laukauksiksi. Kaksi otettiin kiinni epäiltynä murhasta.

 

Tämä vakavasti-keskustelu on tavallaan jotenkin säälittävää. Aikuiset ihmiset osoittavat sillä vain sen, että he eivät ole oikein perillä mitä tapahtuu ja mistä on kyse. Kymmenet rinkebyläiset ja tenstalaiset uusruotsalaiset ovat päässeet viime aikoina ääneen isoissa medioissa ja kertomaan, että ovat kyllästyneet siihen, että heidän lapsensa kulkevat pitkin kylän raittia ja ampuvat toisiaan.

Tässä on kuitenkin kyse vain pisteiden keruusta. Alkaa se iänikuinen rasismi- ja integraatiojankutus. Ei asioita voi lähteä purkamaan sillä, että ensimmäisenä aletaan haukkumaan jotakin sverigedemokraatteja, sillä SD:llä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että kehitysmaista tulleet nuorukaiset haaveilevat gangsterin urasta.

Toiseksi, ei ruotsalaisia voi syyllistää mistään epäonnistuneesta integraatiosta. Kehitysmaissa nyt on vain aivan erilainen kulttuuri kuin Ruotsissa ja piste. Ei se kulttuuri lähde pois yhdessä kahdessa sukupolvessa jos sitä ei halua.

 

Mutta antaapa poliitikoiden ja tärkeiden ihmisten ihan vapaasti keskustella vakavasti.

20 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Näillä mennään
Näillä mennään
22.10.2021 03:54

Mutta siitä huolimatta haittamaahanmuutto saa jatkua samaan tahtiin ja meno jatkuu uusia ampumisia odotellessa.

Einar ammuttu?
Einar ammuttu?
22.10.2021 01:58

Tunnettu noin 20- vuotias ruotsalainen räppitaiteilija ammuttu kuoliaaksi Hammarby Sjöstadissa. Huhu kertoo että se on Einariparka! Jos näin on ovat puikulapäät Y olleet asialla.

Sodanjulistus
Sodanjulistus
22.10.2021 02:08
Vastaa...  Einar ammuttu?

Totta on. Puikulapäiden kosto:

https://www.expressen.se/nyheter/svenske-rapparen-einar-ihjalskjuten-i-natt/.
Han blev Bara 19-år.

juhaII
juhaII
22.10.2021 00:12

Kokonainen Ruotsi ei todellakaan ole kartalla, koska he kuvittelevat kaiketi elävänsä (ne, joita ei ole rikastettu). Yhä eräänlaisessa virtuaalisessa kansankodissa pääministeri Tage Erlanderin aikoja kieltämättä periruotsalaisessa fiksussa diskuteeraja kulttuurissa, jossa aikoinaan suomalaisten ärräpäät ja puukotainoastaan rikkoivat idylliä.

Sami
Sami
21.10.2021 23:59

30000 tuhatta vuotta ihmissyöntikulttuuriperintöä ei katoa muuttamalla ihmissyöjät valtiosta toiseen.

Ihmissyöjien ja orjanmetsästäjien kulttuuri istuu joissakin kehiksissä yhtä tiukasti, kuin paska Junttilan tuvan seinässä.

Historia rasittaaa
Historia rasittaaa
22.10.2021 07:36
Vastaa...  Sami

Niinhän se on Suomessakin. -90 luvulla Neuvostoliiton romahdettua somalian parempiosaisiet pakenivat ensin Neuvostoliittoon kun niiden orjuuttama kansa nousi kapinaaan ja syöksi ne vallasta. Sieltä pakeni korruptoitunut ministeriö, poliisilaitos, sotilasväki, pankkisektori ja koo yläluokka rahoneen ja omaisuuksineen.

Mutta Neuvostoliittopa ei niitä halunnutkaan maaperälleen ja hetitti en pihalle. Ja onneton Suomi meni ottamaan ne vastaan. Tiikeriturkkiset ”pakolaiset” joista Suomisen Karikin piirsi pilakuvan ja Hesari katkaisi työsuhteen heti.

Tänne ne tulivat, ”maansa jalokivet”, Suomeen. Toisen luokan kansalaiset. Ja niiden olisi pitänyt palvella suomalaisia. Eihän sellainen nyt käy päinsä. Ja niimpä -90 luvun somaleista vain 5% on työllistynyt, eli kotoutunut Suomessa.

Kari Ilmarinen
Kari Ilmarinen
22.10.2021 08:50

Hyvä ja varsin tarkka historiakatsaus, josta valtamedia ei juurikaan halua muistuttaa. Jopa ryssäpartisaanien ryöstö- ja raiskausretkistä sotien aikana uskalletaan tänään kirjoittaa, mutta ei tästä uudesta rikkaudesta.

Jouni S.
Jouni S.
22.10.2021 10:12

On totta, että ”herrakansa” ei suostu vääräuskoisia edes palvelemaan saati vielä hoitamaan, vaikka työvoima- ja sosiaaliministerit ym. vihervasemmisto mitä väittäisivät, mieluummin ovat Kelan ja kaupungin ilona ja välillä lomalla kotimaissaan. Eli sen paljon puhutun työvoimapulan ratkaisijoiksi näistä raketti- ym.insinööreistä ei valitettavasti ole. V-vasemmisto toki toistaa omaa jargoniaan ja kokkaritkin myötäilevät sitä, vaikka eri motiiveista; eli polkea palkkoja ja saada lisää yhteiskunnan tukemia vuokra-asujia, ettei kiinteistöjen arvot laske. Äänestäjien kannattaisi miettiä, miksi kok & v-vas samaa pataa, jos muutosta halutaan!

Reijo Urpilainen
Reijo Urpilainen
22.10.2021 11:12

Somalian tilanne kehittyi siten, että maa oli Suomen sekä NL:n erityiskohde Afrikan sarvessa. NL toimitti aseita ja kommunistista propakandaa sekä koulutti sotilaita. Suomi oli maksajana ”kehitysapurahoittajana”. Yhteistyötoimijana oli Siad Barren diktatorinen hallinto. Kun armeija oli arvioiden mukaan valmis, lähdettiin kommunismin ilosanomaa levittämään T34/55 panssareilla Etiopiaan. Aluksi sujui hyvin, mutta kun Etiopia sai liikekannallepanon ja jenkkien torjuntaohjukset täysimittaiseen tomintaan, kävi kalpaten. Tuli tappio ja samaan syssyyn muutos NL:n toimintaan. Sotilasapu loppui ja kansa raivostui kaataen hallinnon. Moskovassa oli tuhansittain opiskelijoita saamassa sotilaskoulutusta ja kommunistista, ideologistista maailmankatsomusta. Avustusten loputtua nämä lähetettiin Suomeen.

rellinen
rellinen
22.10.2021 12:59
Vastaa...  Reijo Urpilainen

Jotka(moskovan somalit) suomalainen kgb-alaosasto uskollisena ruhtinaalleen otti ilomielin vastaan.
Niin oli kehitysmaalaistamisen siemenet istutettu suomeen ja suomalaisuuden halveeraminen aloitettu mokutuksen kautta ryssän toimesta.
Sillä tavalla suomen silloiset herrat. Lauma kgb:n jäsenkirja taskussa kekkuloivia afrikaanoja suomeen. Täysihoitoon.
Uuden sukupolvenkin olette jo punayliopistojen kaadereissa tuhotyötänne kasvattaneet ja värvänneet jatkamaan.

Sami
Sami
23.10.2021 00:34
Vastaa...  rellinen

Suomalaiset Demlat hakivat Somalit Suomeen.

Katso Yourube, Jari Leino Show, ”miten somalit saapuivat Suomeen”

Sami
Sami
21.10.2021 23:54

Silloin kun isoisäni täällä Suomessa oli nuori, Afrikassa heimot metsästivät ja söivät naapuriensa ihmisiä ravinnokseen.

Samaan aikaan lähi-idässä ostettiin afrikkalaisten orjakauppiaiden pyydystämiä toisia afrikkalaisia orjiksi lähi-itään miljoonittain.

Lähi-itäläiset afrikkalaisten orjien isännät eivät kuitenkaan syöneet afrikkalaisilta ostamiaan orjia, mutta kuohitsivat nämä raiskaamattomiksi ja hyvin käyttäytyviksi sekä ruoskan avulla työtä pelkäämättömiksi. 🙂

K J
K J
22.10.2021 14:34
Vastaa...  Sami

Tänä päivänäkin voi joskus lukea jopa v-medioistakin, kuinka joku klaanijohtaja sotureineen tai ju-ju -mies on Afrikassa syönyt vastustajiensa sydämet saadakseen näiden voimat.

Näiden länsimaihin ankkuroituneet ankkuri-lapset kasvavat siinä kulttuurissa missä uskotaan tähän.

Moniosaajia siis – ehkä välinpitämättömässä aseenkäsittelyssä.Fatim Diarrakin varmasti tietää sukulaistensa ja/tai ystäviensä tehneen tätä. Afrikan Tähtikin sai tältä vähemmistö-politiikolta tulenkatkuisen mielipiteen. Tuskin on ikinä edes kyseistä peliä pelannut.

Ihmissyönti aiheuttaa Creutzfeldt–Jakobin tautia, mistä nähtiin esimerkkejä taannoin lehmissä kun niitä ruokittiin toisilla lehmillä.
Summa summarum hullun lehmän tauti.

https://blogs.helsinki.fi/aivotutkimus/2020/04/24/prionien-salaperainen-maailma/

Last edited 1 month ago by K J
Moonman
Moonman
21.10.2021 23:20

Ruotsissakaan ei siis olla päästy vielä edes siihen asti, että asioista puhuttaisiin niiden oikeilla nimillä. Ensiksi kannattaisi varmaan alkaa suhtautua gangstakulttuuriin samalla tavalla kuin vastarintaliikkeeseen siellä, eli kaikki yhteiskunnan tasot ulisemaan ja vainoamaan väärinajattelijoita/pukeutujia/musiikinkuuntelijoita. Mutta eihän se käy, väkivaltainen rikastaja-räppi on olennainen osa koko Euroopan muuttamista weimarin tasavallaksi.

Tupe
Tupe
21.10.2021 22:31

Ai miten ihquuu monikulttia!

Nyt riittää!!! hyvesignalointi-ulinaa tulee ja paskamediat julistavat huolestuneisuuttaan. Femakkokommari politrukitkin ukisevat integraatiosta ja ’nyt on tehtävä jotakin’. Mikään ei muutu vaan lentokoneet rahtaavat taukoamatta väkeä lisää kehitysmaista ja terroristileireiltä. Sitä kansa on halunnut ja sitä se saa!

Isosti vaan onnea unelman toteutumisesta!!!

Suomi Finland
Suomi Finland
21.10.2021 22:26

Oikeusvaltiot kyykkyyn. Mutta oikeuttahan käydään vaikka korkeimpaan asteeseen.

Rahaa palaa, mutta sitähän varten on moniosaajia paikkaamassa valtion kassaa. Tutkintotodistukset on vaan Välimeren pohjassa ja taidotkin on jääneet kotimaahan.

Sellaista
Sellaista
21.10.2021 21:35

Edelleen Suomi on kanssa Ruotsin tiellä ja pääministeri pitää vain jotakin joutavia pippaloitaan Kesärannassa. Yleensä pääministeri ymmärtäsi kyllä erota välittömästi tällaisen pelleilyen jälkeen, mutta ei Suomessa.

Meno todellakin kuin olisi teinit pitämässä hallitusta ja päättämässä asioista. Todella huolestuttavaa.

Tönkkö nr. 1-100
Tönkkö nr. 1-100
21.10.2021 21:11

Ampumisia tutkiva äijä sanoi etteivät resurssit riitä ja uusia tapauksia tulee koko ajan lisää ennenkuin vanhat on saatu päätökseen. Melko veemäinen homma.

Kohinoor
Kohinoor
21.10.2021 20:00

Tuollaisilla ”nyt riittää” -poseerauksilla on varmaankin pyssyttelevien kemujen tuki, koska niillä saadaan huijattua hyvitystä yhteiskunnalta.

Vesa
Vesa
21.10.2021 19:46

Tässä oli kyllä asiat sanottu just eikä melkein!